![]() |
Quote:
a törpe tartson full íjat, sok tolit és sok varit? az ember is tartson full íjat, sok tolit és sok varit? és ez mikor homogén egyfajú szövi?????? nah lehet h én vagyok a hülye, vagy csak nem vagyok ehez alég pszichopata, de én nem értem (amúgy ha pszichapata vagy akkor ne hóddal jáccál, hanme menny a kórházba, hid el ez nem tesz jót neked) |
hat igen, embernek minek sok vari? ott a tukorpajzs.
|
Érdekes egy szövifelállás kezdőknek sztem.....
törpét én 5-ös szinten nem feltétlen adnám 1 kezdőnek, mert elmegy a kedve mindentől mire rájön, h védekezzen a lopások ellen hatékonyan..... És visszatérve a 4 óriás varira, nem feltétlen a felállással voltak gondjai a többieknek /bár az is érdekes/, hanem azzal, h mire használnád......... |
hát ha összejön az a szövi akkor szójjatok mert nem szeretnék kimaradni mint buta ork aki szaggatja az óriás varisokat ...
ui.: nem vagy normális csofika |
te jó ég mi volt itt amíg nem voltam itthon
ez egyszerűen agyrém :eek: nem tudom fölfogni ép ésszel hogy lehet valakinek ilyen mentalitása itt tényleg valami zűr van |
Én szerintem is két hadis egy toli egy vari felállásban érdemes haladni de volt már rá példa hogy három hadi és egy vari toli szöviben voltam az is jó volt de attól függ szerintem hogy tudtok össze dolgozni:D
|
Kedves Andrew, ne szívd mellre. Ha van kedved 4 varis óriás szövihez csak szólj nekem, szívesen beveszlek.
Csak a rengetés ad erőt. |
Quote:
szerintem feltétlenül nézesd meg magad valami szakértővel!! |
Quote:
majd ajánlom a szövidbe a szomszédunkat, a Mónit, ugyan még soha nem hódozott, de ő is egész nap ordít a gyerekeivel meg a férjével... szerintem jól kijönnétek :D:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:54. |