![]() |
Quote:
|
Quote:
Úgyhogy a témát egyelőre hagyom, hátha valaki másnak van ehhez hozzászólnivalója, téged viszont arra kérlek, hogy olvasgass egy kicsit, hogy mik a már megvalósult témák, mik a megfontolás alatt levő témák, és mik az elvetett témák. Majd csak ezek UTÁN gyere ide vissza, mert arra nincs szükség, hogy máshol már rég megvitatott dolgokat újra és újra felhozz, csak azért, mert nincs kedved olvasni. |
Quote:
|
oks olvasgatok picit:)
sajnalom ha teged idegesitenek az ilyen beirasok meg is ertem hogy evek ota csinalod ezt a melot es eleged van belole picit en semmi penzert nem csinalnam ezt az adminkodas dolgot:) igazabol azert olvasok keveset meg szolok hozza csak a szamomra nagyonfontos temakhoz mert idaig barmikor hozzaszoltam a forumhoz vmi otlettel. mindig ugyanigy le lettem hurrogva mint most hogy tok hulye vok:) csoda hogy mikor bemutatkozom valahol nem azt mondom hogy szia hulye vagyok:D |
Quote:
Quote:
Ha igen, bocsi. |
Quote:
Ha mégis hozzányúlok, akkor csak olyan megoldás jöhet szóba, ami a tényleges problémát megoldja, nem csak egy épp most fordulni kívánó országot segít. A tényleges probléma pedig 2 dologból adódik: 1, olyan életképtelen országok vannak a topban, akiknek véleményem szerint nincs okuk ott lenni; 2, amit már sokszor említettem, és folyamatos vesszőparipám anarch terén: "valamit csináljatok, hogy játszhassak. én biztos, hogy nem fogok se támadni, se termelni, se fellépni, de valamit csináljatok". Tessék hát végre játszani. (Tisztelet a kivételnek, aki játszik. Tény, hogy valószínüleg a nagyhangú kisebbségről tudok csak.) |
egy apró kérdés :o
a 4-es és 3-as anarchista szintről mennyire nehéz továbblépni? :) |
Quote:
Nem véletlen mondom én, hogy nem specifikus, épp most fellépett probléma megoldása kell, mert valaki épp most szeretne fordulni, és épp most nem tud, és nem érdekli, hogy máshonnan se lehet, mert az őt nem érinti. |
Quote:
ez frissen regelt orikkal, meg egy kis odafigyeléssel durván fél év, és lesz D-ben is annyi ori, hogy lejjebb jön a fellépési határ :) egy kis összefogás, egy kis munka, de meg lehetne oldani ;) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:46. |