![]() |
Olyan nincs, hogy mindenre jó ori... mindig jön valaki aki éppen valamiben jobb. Az átlagot kell legyőzni először, a többiekkel meg jóban lenni :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Honnan kerülnek elő ilyen topicok... :D
Egyébként annyi a bajom az ilyen 20-30% kocsmás ember tolvajjal, hogy én meg 40% kocsmás félelffel vagyok. Hm... Nem is olyan nagy baj ez. :D |
:)
:D
kerdesem lenne. :) ez igy megfelelo es helyallo? 3/G -ben menyire allna meg a helyet? Persze kicsit atalakitva tudos gazdalkodo szemekkel. Kicsit mar kiestem a dolgokbol ezert erdeklodnek valakinek valami velemnye? Aktivitas megvan :P de tanyafeeet nem akarnek mert tudtommal iszonyat arak vannak a gabonar (a dragakobanyaim csak hobby benne :D ) gombok: http://kepfeltoltes.hu/121019/13_www...toltes.hu_.jpg Tanacsado: http://kepfeltoltes.hu/121019/12_www...toltes.hu_.jpg |
Quote:
Tekintve, hogy boldog-boldogtalan meggömböz, én pénzt sem mernék tartani az országban(Ha szöviben leszel akkor inkább tartsd a pénzed valaki másnál...). A drágakőbánya tartás jó hobby, de inkább keress másikat.:) A bankokat is bonthatod. Az eliteket is el kéne felejteni. Helyettük torony, meg ismételten torony. Na meg mindenképp keress egy szövit. MF-ként az ember potenciális zsákmányállat. |
esteleg Eplistat tudnal adni? :/
es valami iranyt ? ...kicsit ki abrantitottal :/ mert MF-kent keszulok tovabra is, de akkor muszaj leszek fajt valtani |
Quote:
Persze egy próbát lehet, hogy megér, ha szereted a kihívásokat. Amennyiben újrán gondolkozol én a gnómot ajánlom. MF-nek az a legjobb. Meg lehet csinálni azt, hogy le tudja lopni a környék 80%-át,úgy, hogy eközben pedig még hiénázni is tud. Szóval a lopkodás/haszonszerzés élménye megmarad, de legalább meg is tudja védeni magát ideig-óráig. (Na meg sokkal olcsóbb hiénázva haladni, mint felfedezni, ami ekkora hekin már elég nagy költség. Ráadásul a gnóm önellátó, így az etetését sem kell folyamatosan finanszírozni.) |
Quote:
(legalábbis, ha engem, vagy szövimet hiénázna egy mf vagy szövitag, én tuti sokszorosan leverném róla..) Abban egyetértünk, hogy mf-nek gnóm az egyik legjobb. Legnagyobb előnye, hogy úgy tudod alakítani, ahogy a körülmények megkövetelik.. |
Quote:
U.i.:Egyébként ha vagy elég bátor Dope, akkor akár törpicsek is lehetsz. Ekkora hektáron már nem okoznak nagy gondot a tolvajok, és ezt a fajt is lehet variálni bőven. Bár a törpéhez jóval több aktivitás szükségeltetik. (Viszont több hasznot is hoz, mint egy tolvaj, és kevesebb jóakarót szerzel vele.) |
All times are GMT +1. The time now is 00:20. |