Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Üzenöfal (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2147)

Tsobi 03-02-2008 11:30

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 162327)
Attól még, hogy leadtad az írásjogod egész ügyesen be tudsz ide jönni rendszeresen:)

Kínszenvedések árán :p
Ehhez minden esetben be kell lépnem a félszáz orimból egybe,hogy ott a linken keresztül közlekedjek. Senkinek nem kívánnám ugyanezen megpróbáltatásokat :)

Phoenix 03-02-2008 11:31

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 162329)
Ehhez minden esetben be kell lépnem a félszáz orimból egybe,hogy ott a linken keresztül közlekedjek. Senkinek nem kívánnám ugyanezen megpróbáltatásokat :)

és ha beírod ezt: forum.hodito.hu :)

Tsobi 03-02-2008 11:33

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 162331)
és ha beírod ezt: forum.hodito.hu :)

Az sem jó,mert akkor új ablakot kell megnyitni. Viszont sokkal kényelmesebb az,ha csak új fülként jelenik meg.

Ati 03-02-2008 11:33

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 162325)
Atinak izenném,hogy én nem megszegtem a szabályokat,hanem írtam supportra,hogy vegyék el az írásjogom. Ebből kiindulva úgy érzem nem kellett volna egyből bezárni a topicot .. :)

Attól, hogy önkéntesen felvállaltad egy szabályszegés következményeit a szabályszegés elkövetése nélkül, továbbra sem fejlesztési irányvonal, hogy a szabályszegők minél könnyebb játékát támogassuk.

És ha egy téma le lett zárva, akkor célszerű nem másik témában újranyitni, mert valószínüleg okkal lett lezárva. A pluszmunkákat pedig nem szeretem, és nem is szoktam megdícsérni azokat, akik azt adnak nekem.

Ati 03-02-2008 11:34

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 162329)

Jajj Te szegény, mert nem tudsz a címlapon rákattintani a LEGELSŐ linkre. Mgcsak belépned sem kéne egyetlen országba se. Hatalmas kínszenvedés, brühühü, ezt hogy élted túl, nem is tudom...

Az olvasási képesség hiánya sem egy támogatandó fejlesztési irányvonal.

Tsobi 03-02-2008 11:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 162334)
Attól, hogy önkéntesen felvállaltad egy szabályszegés következményeit a szabályszegés elkövetése nélkül, továbbra sem fejlesztési irányvonal, hogy a szabályszegők minél könnyebb játékát támogassuk.

És ha egy téma le lett zárva, akkor célszerű nem másik témában újranyitni, mert valószínüleg okkal lett lezárva. A pluszmunkákat pedig nem szeretem, és nem is szoktam megdícsérni azokat, akik azt adnak nekem.

Itt csak üzentem Neked,mert az ominózus topicban erre nem volt lehetőségem.

Phoenix 03-02-2008 11:34

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 162333)
Az sem jó,mert akkor új ablakot kell megnyitni. Viszont sokkal kényelmesebb az,ha csak új fülként jelenik meg.

hmm...ha firefoxot használsz, akkor a hód mellé beállítod kezdőlapként, hogy 2 lapot nyisson meg és kész :)

Ati 03-02-2008 11:35

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 162333)

Akkor nyitsz egy új fület, új ablak helyett? A böngésződ dokumentációjának el nem olvasása sem támogatandó irányvonal.

Még egyéb felvetés?

Ati 03-02-2008 11:36

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 162339)
hmm...ha firefoxot használsz, akkor a hód mellé beállítod kezdőlapként, hogy 2 lapot nyisson meg és kész :)

Akárcsak IE esetén.

Ati 03-02-2008 11:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 162344)
Akárcsak IE esetén.

De mégegyszerűbb, ha a "Fórum" feliratú linkre kattint az ember. Ez a LEGELSŐ link a Hódító címlapján.

All times are GMT +1. The time now is 01:38.