![]() |
Quote:
az rendbe hogy a lentebbi csoportokba ne legyen táp ori de pl. legyen megszabva hogy pl. 5000 kör után semmi ne termelögyön se katona se teki se gabona se bányák ne termeljenek és ne is kamatozzon a lové ami ott fent van kb 2-4k bank kényszeritse a rendszer a fellépésre. De az 1/A ba ez nem lenne jó mert ha pl 5000 kör után nem tudnának semmitsem termelni akkor elöbb vagy utobb elvészne a pénzük kajára. De jólenne valamit kitalálni. |
Quote:
Az A-t ez ha jól sejtem nem érintené eleve, elvégre a játék célja az, hogy 1/A-ban te legyél az első. Morálromlás sincs... |
Quote:
|
Quote:
Ez van a hód nyitóoldalán is. Minden ami ebben a topikban van a B csopira, és attól lefelé vonatkozik. Időről időre persze előjönnek játékosok az A top fordításkényszerének ötletével, de Ati (szerencsére) mindíg elküldi őket "melegebb éghajlatra" Multkor is az egyik eszegetős iszogatós bulin nekemesett egy Kifli becenevű játékos, hogy a szavam is elakadt... "Az 1/A top 50 orijának le kellene fordulni a fenébe, mert nem csinálnak semmit, csak tönkreteszik a játékot." Tájékozottságát mutatta, hogy "4 éve ugyanazok vannak az 1/A topjában" Bocs a kis off-ért. |
Quote:
persze mind az 50-et én viszem.. vágjuk át őket anarchba ;) |
Quote:
Azért nem kell mind csak párat :D De szerintem az jó ötlet lenne " szerintem" Termelnejen fent a 300k feletti orik 5000 körig utánna semmi Se kati se teki se kamat se anyag se gabona. ha nem tudnak termelni akkor meg muszáj lépniük vagy törölni. |
Bár éehet unalmas hogy mindeig ugyanzt mondom de en a gyujtogatas erősítését látom megoldásnak a topban eltöltött idő függvényében.
Hiaba vagy 5 ös csopiba 5000 hekin ha nincs bankod bányát kovácsot mert leégnek állandóan.Jelenleg ugye ez nincs és a gyutogatas is egy vicc hiszen semmilyen hatása nincsen. A javaslat természetesen A ra ne mvonatkozik mint ahogy ebben a témában egy javaslat sem hiszen az más jellegű csoport. |
sztem is a gyujtas erosodese a jo megoldas. ez a ne termelodjon semmi, ez iszonyuan durva dolog, ellene vagyok. ha nem 1 epulet gyujtodik koronkent hanem novexik a lincshangulat az orszagban es az emiatti tombolas azt sokkal realisabbnak tartanam.
azt, hogy ez mikent novexik, az mar mas kerdes. lehet a topban toltott ido novekedesevel (mint jelenleg), vagy akar az aktualis hekik szama ahogy aranylik a max hekihez (pl ha dupla vagy tripla, akkor a gyujtas is erosodne). sztem a javaslatok kozott ez a legnormalisabb es eletrevalobb. |
Csak az erősödés még nem megoldás, fontos hoyg a házon és barakkon kivul más épület is éghessen. Mert egy bankos vagy könyvtáras orit ne mráz meg ha nagyobb mértékbeen ég a barakkja.
Én semmiképpen nem hektarhoz hanemtopidőhöz kötném. Ha valaki feltud menni magasra menjen, de nem maradhasson ott több1000 körig. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:35. |