Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   GNÓM vs. ÓRIÁS.. melik jobb? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=211)

jack herrer 03-28-2006 23:53

Quote:

Originally Posted by Tank
Elég gyakori a 3 hadi-vari felállás B-ben, ilyenkor nem is tudnak gyújtani egy gnomnál. Ráadásul, ha mindenki óriás lenne, akkor a gnomoknak se kellene toli :D Viccet félre téve lehet nagyon jó gnomokat és óriásokat is csinálni. Nem mindegy ki mennyit van benn, előtte mennyit tartalékol, éheztet stb... 1cer körbefordultam gnommal, és sima ügy volt, bár ez szövi kérdése is. Most óriással fogok lassan fordulni, és nem érzem, hogy könnyebb lenne valamivel is, tök ugyanolyan...

en nem is arrol beszelek hanem hogy egy komolyabb szovihaborut alt az dont el hogy melyik szovi csodolne be ha nem hagynak abba...
es alt az adja fol akinel tobb kart okoztak;)
egy gnomot nagysagrendekkel konnyebb tonkretenni :)
es egy jo szovi nem szokta hagyni hogy egy szovihaboru eseten egy 3adik szovi atgyalogoljon rajtuk
igy alt beke lessz valahogy es nem megy a harc vegsokig
vagy ha igen az alt a vesztes szovi folbomlasahoz vezetne...
amugy minden fajal konnyen meg lehet fordulni ha az ori gazdija tudja hogy milyen fajt hogy kell epiteni es milyen szoviket jo szervalni egy olyan fajnak amit valasztott:)

jack herrer 03-28-2006 23:58

amugy a legjobban az a tag teccett aki 6-7 korre utne magat a gnomhadi orit es otthagyna a szovijeit ahol vannak majd 6korrol kuldene szovisegitseget es 3 napra elhuzna szabira:D
o egy igazan jo szovi lehet :)
remelem sose kerulok vele egy szovibe!!!:)

Xeper 03-29-2006 22:15

Quote:

Originally Posted by jack herrer
amugy a legjobban az a tag teccett aki 6-7 korre utne magat a gnomhadi orit es otthagyna a szovijeit ahol vannak majd 6korrol kuldene szovisegitseget es 3 napra elhuzna szabira
o egy igazan jo szovi lehet :)
remelem sose kerulok vele egy szovibe!!!:)

Az ilyen szövetséget néhány rohammal szét lehet csapni, a fölfelé menekülőt meg már csak azért is be kell verni, hogy rájöjjön: nem illik FÖLFELÉ menekülni :D
Vicces mikor visszajön szabiról, és az első távolbalátásában akkora sereg megy felé, amit esélytelen megfogni :D

ruud10 04-16-2006 17:34

hali!
Én azt szeretném kérdezni hogy nekem óriás vagy gnóm lenne-e jobb 3. szintre MFként. Hadis lennék közepes varival és egy kévés tolival. A gnómnál a gyújtogatás nem teccik, óriásnál meg hogy könnyen lelopnak tekivel.
Segítsetek lécci!

Láma 04-16-2006 17:39

ha szerinted az óriást könnyen lelopják tekivel akkor próbálj ki mást fajt is:D

ruud10 04-16-2006 17:51

nem az óriás miatt viszik a tekit, hanem mert hadis és kevés a tolija
ezért jó a gnóm spec. varija

Xeper 04-16-2006 17:55

Quote:

Originally Posted by Láma
ha szerinted az óriást könnyen lelopják tekivel akkor próbálj ki mást fajt is:D

pl gnómot :D

mérlegeld azt hogy elég inforációt tudsz e szerezni a haladáshoz, és közben túlélsz e.

óriásként kevés tolid van (ellensúlyozva a gnóm számbeli fölényét), így szinte mindenki tudja hogy mid van
gnómként te is tudsz információt szerezni tolikkal, és csak egy szűkebb réteg fér be hozzád... viszont aki befér hozzád, az gyújthat/ölhet

szerintem a tekercslopást elhanyagolhatóan kicsinek vehetjük mindkét faj esetén :D

ruud10 04-16-2006 18:20

meg az a baj hogy a gnóm jobban pénzigényes, viszont a tekik nagyon hasznosak (éshát sok könyvtár kell)
most óriás vagyok és nem tom váltsak-e

Peter 08-05-2006 01:41

Mostmár ne válts. :D

Steve 08-05-2006 09:07

Nyah teis időben válaszoltál:p :D

All times are GMT +1. The time now is 00:40.