![]() |
Quote:
vicces fiúcska :) |
szerintem az az ori, amelyik még nem használt el 3360 vipkörnyit, az nem ér meg annyit, hogy az ember 10 vipet kuldjon csak a zerozasert :) bar ki tudja
|
van olyan erdélyi ismerősöm, aki már 1 éve tekit ír ötödik szinten vip nélkül....neki pl. tuti megérné, ha ilyen helyzetben kerülne.....csak lehetősége nincs vipelni
saját bankkártyája nincs, szülők meg ilyenre nem adnak pénzt |
Quote:
|
Quote:
gondolom azért írt eddig tekit, hogy játszani tudjon... mivel a háborúhoz köztudottan három dolg kell pénz, pénz és pénz :) de itt nem is ezen volt a hangsúly hanem a vipen... |
Quote:
De zero startnál elveszti az összes tekijét... (vagyis a "pénzét") Mivel olyankor kapsz egy teljesen új országot. ON VIP-nek lenni megéri, de eléggé költséges.(már akinek) Megjegyezném hogy 2 orim ment anachba, abból az egyik tök értelmetlenül(töb mint 2 éves ori 3/G-ből), és mégsem lett viszarakva. Mondjuk a másik tekiíró orim meg az itt a fórumon elhangzott "negatív hozzáállásom Atihoz" jeligével került anarc-ba, majd nemsokra rá törlésre... Szóval ilyen az élet... |
diktatúrában köztudottan nem kifizetődő eregetni a hangodat :)
|
Quote:
|
nekem eleg sok orim kerult anarchba :)
aztan vippelgetem tovabbra ott oket es jatszogatok veluk :) es tenyleg elveszti mindenet ha zerozza, csupan a sorszamat orzi meg :) ezert szerintem egy 1 eves tekiiro, hat nem tudom...nem biztos, hogy megéri :) egyszerubb ha kovetkezo licitalasnal inkabb 2k vipet adna a sorszamert |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:26. |