Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

Davalon 03-09-2006 11:25

Lehet, hogy 2 ember gömböl naponta 10-szer és nem 20 ember naponta egyszer-egyszer. Nem biztos, hogy sokan érdeklődnek, csak gyakran:)

Phoenix 03-09-2006 11:31

monnyuk nekem szokásom mindenkit végiggömbölni 2körön belül minden nap, mert kitudja, hogy kinek folyt be pár milla :p

Toto 03-09-2006 12:09

Ha valaki indít karavánt, akkor meg kell várni, hogy megérkezzen, hogy újrázhasson?

Phoenix 03-09-2006 12:21

Quote:

Originally Posted by Toto
Ha valaki indít karavánt, akkor meg kell várni, hogy megérkezzen, hogy újrázhasson?

én úgy tudom, hogy attól lehet, de ami a karavánon van, az mind eltünik :)

Colony 03-09-2006 13:02

Sziasztok!

V.I.P.-sekhez lenne kérdésem.
Mikor szintet lépek, a "saját V.I.P." pontlistámban már az első körben bekerül egy csomó (kb 50), számomra vadidegen ország az adott szintről.
Ő róluk mit kéne, érdemes tudnom? És miért jelennek meg a listámban?

Phoenix 03-09-2006 13:06

Quote:

Originally Posted by Colony
Sziasztok!

Mikor szintet lépek, a "saját V.I.P." pontlistámban már az első körben bekerül egy csomó (kb 50), számomra vadidegen ország az adott szintről.

Na ez egy jó kérdés, :confused: nekem ilyet még nem csinált, sőt, nekem kiürítette, mert akik benne voltak, azok mind az előző szinten maradtak.

Colony 03-09-2006 13:18

Quote:

Sziasztok!

Azt még hozzá tenném, hogy az érintett ország már járt az adott szinten mivel már körbefordult egyszer.

Tehát szűkítem a kérdezettek körét, a V.I.P. körbe fordultakra:)

Ati 03-09-2006 13:23

Quote:

Azt még hozzá tenném, hogy az érintett ország már járt az adott szinten mivel már körbefordult egyszer.

Tehát szűkítem a kérdezettek körét, a V.I.P. körbe fordultakra:)

Őket vetted fel előző körben. :D Most jöhet a bosszú. :D

Colony 03-09-2006 13:30

Quote:

Originally Posted by Ati
Őket vetted fel előző körben. :D Most jöhet a bosszú. :D

Tehát akik egyszer leszakadtak a listámról szintlépéskor, azok automatikus felvételt nyernek ha ismét összefutunk! Én is igy gondoltam mert a szövim is mindig megjelenik egyből.
Viszont a mostaninál gyanussá vál 1.-2. sorszám akikkel nem lehettem soha egy csoportban....

De lényeg a lényeg....Köszönöm a választ:)
"Tudtam csak nem sejtettem":)

director 03-09-2006 15:41

Quote:

Tehát akik egyszer leszakadtak a listámról szintlépéskor, azok automatikus felvételt nyernek ha ismét összefutunk! Én is igy gondoltam mert a szövim is mindig megjelenik egyből.
Viszont a mostaninál gyanussá vál 1.-2. sorszám akikkel nem lehettem soha egy csoportban....

De lényeg a lényeg....Köszönöm a választ:)
"Tudtam csak nem sejtettem":)

igen, úgy van, ahogy Ati mondta. pl mikor felléptél, te is rögtön megjelentél a pontlistámban :P :P és gondolom viszont :))

All times are GMT +1. The time now is 11:23.