Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hol tartalékoljuk a pénzünket?:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=196)

Grabi 01-03-2007 20:30

pedig azt vagy ellopták vagy lefosztották.
retek: a felesleg elvész

Croissant 01-03-2007 20:34

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 62731)
Én régen rúnában tartottam. Akkor jó ötletnek tűnt mert úgy gondoltam rúnát még soha senki nem lopott tőlem akár maradhat is az oriban. Tutira vettem hogy lassan fogom tudni visszaforgatni belőle a pénzt de legalább ott van és ha lassan is de visszajön. Volt is kb 400k aranyam rúnában amikor egyik reggel belépek az orimban és a rúnák 90%a eltűnt. Nézem az eseményeket se ütés se toli abszolult semmi sem utalt volna hogy a rúnáim külső segítséggel fogyatkoztak volna meg. Azóta sem értem mi történhetett.

A HT biztos elvarázsolta :)

karesz6 01-03-2007 20:34

De valami hiba akkor is történt mert rendesen átnéztem mindent. Még a supportnak is irtam. És azt kaptam válasznak hogy nem éri meg rúnában tartani a pénzem. De ez már rettentő régi sztori.

karesz6 01-03-2007 20:49

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 62741)
A HT biztos elvarázsolta :)

Hát igen a ht már csak ilyen. De azt nem írtam le még eddig hogy milyen nagyon régen is történt az eset.  Ha jól emlékszem még ht se volt. Vagy csak épp akkor jött be. Fúúú tényleg nem emlékszem mikor volt. Még nagyon kezdő voltam. Vagy a ht elején vagy azelőtt hogy démonok garázdálkodtak volna mindenfelé. Nem tudom Ez már csak egy sztori. Na ez a téma érdekel. Nyitok is egy topicot. 

Bea Baba 01-03-2007 22:57

Nah megindoklom én is válaszom:) azért tekercsekben, mert ha visszajön piacról és nemvagyok bent van férőhelye,szerintem nem ingadozik olyan gyorsan az ára,és meg felmérni se tudják. De persze mint kezdő várom a jobb tanácsokat:D :D

Cece 01-03-2007 23:24

Sokmindenfüggő.
Csoport, faj, beálítottság, éppen mennyire van kedvem és időm játszani, haladási sebesség a csoportok között stb.
Tekercs és katonai egység. Van amikor mindkettő.
Természetesen csopiváltás előtt tekercsekbe fektetek ill kiárúsítok. Ez függ a felső csopi piaci áraitól, illetve mekkora a rendelkezésre áló anyagi keret.

adrian 01-08-2007 17:41

Hol tartsátok a pénzetek? :) Hmm, jogos a kérdés. Gnóm esetén mindenképpen a tekercsekbe fektessétek a felesleges pénzeteket, hiszen ha felteszitek a Könyvtárkulcsot akkor 100%, h az életbe senki nem fér hozzájuk, vagyis a pénztartalékaitok olyan szinten be lesznek biztosítva, hogy az már fáj:D
Ha a személyiség kereskedő, van megfelelően erős védelmünk és sok sok bankunk, akkor nyugodtan maradhat ott a lóvé, ahol van :) Hiszen ha a védelmünk blokkolja a katonai támadásokat, akkor az ellenfél hiába jön a tolijaival, mert nagyjából semmit sem fog tudni vinni. Remélem hasznos tippeket adtam, nem mintha én olyan nagy hódítós lennék, de ezeket hasznosnak találtam.

Burning 01-08-2007 17:58

hát mit ne mondjak jók a tippek, de vannak egyéb lehetőségek is:)

adrian 01-08-2007 18:06

kíváncsian várom az ötleteid :)

Burning 01-08-2007 18:12

pl. a piacon tőzsdézve szépen forgatod és egyben tartogatod a pénzt, de ennek sikeréhez kell egy kis lóvé meg az, hogy a gép előtt üljj;) mást nem mondok, mert az vagy nem takarékos vagy nem tartalékolás.

All times are GMT +1. The time now is 01:40.