Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   scriptek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1959)

Remedy 07-20-2007 15:05

Quote:

Originally Posted by wand (Post 110649)
jaja szerintem is ez a jó irány
ha 59.59-kor még távol előtt számokat kell beirogatni, az eléggé ellehetetlenítene pár dolgot :)

kb valami olyan dolgot tudnék elképzelni, hogy:

1. a klánban vagy szöviben mindeképp legyen elég 1 valakinek körönként 1x azonosítani (tehát ha valaki már óra 10 kor beírta, akkor többet abban a körben a szövieinek se kelljen)
2. ezt ne csak kérésre lehessen megtenni, hanem egy menüpontba belépve, bárki bármikor azonosíthassa, és kör végéig többet már ne kelljen (elkerülendő hogy kv előtti másodperceket erre kelljen szánni)

Kerdes, hogy a hodito kozossege ennyi macerat vallal-e azert, hogy 2-3 ember "munkajat" megnehezitse :)

Engem szemely szerint rettento mod idegesitene, es csak azert mondtam ezt, mert kerdeztetek hogy hogy lehetne tenni ellene vmit :) Igy lehetne, de nekem pl nagyon nem tetszene :)

Deni 07-20-2007 15:06

Quote:

Originally Posted by demian (Post 110650)
amúgy nemértem miért a távolbalátásnál ragadtatok le

gondolom ez csak egy példa volt..

Ati 07-20-2007 18:00

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 110604)
én A-ban két klánról hallottam, hogy scriptezik, de azt mondtam ő dolguk, ha így nyernek az nem győzelem.

Én is kettőről hallottam, abból az egyik állítólag azt mondja, hogy már nem működik nekik (???), a másik pedig tegnap került át anarchba emiatt.

Gyula 07-20-2007 18:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 110682)
Én is kettőről hallottam, abból az egyik állítólag azt mondja, hogy már nem működik nekik (???), a másik pedig tegnap került át anarchba emiatt.

Másik????? Ezekszerint a pékek használták ezt?
Csatáztunk velük párszor és mindegy volt mikor indítunk, mindig figyeltek :(

Steve 07-20-2007 18:12

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 110684)
Csatáztaunk velük párszor és mindegy volt mikor indítunk, mindig figyeltek :(

Ma pont erről beszélgettem pár emberrel. De ha nem igaz akkor csak gratulálni tudok nekik :)

Ati 07-20-2007 18:19

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 110684)
Csatáztunk velük párszor és mindegy volt mikor indítunk, mindig figyeltek :(

Fogalmam sincs melyik klánból volt. Az ország a kitiltások között látszik, a klántagságokat pedig azt hiszem Ti jobban tudjátok nálam. :)

Steve 07-20-2007 18:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 110689)
Fogalmam sincs melyik klánból volt. Az ország a kitiltások között látszik, a klántagságokat pedig azt hiszem Ti jobban tudjátok nálam. :)

Igen, mi tudjuk, és eddig is mihndig csodálkoztunk a soksok csata után, és eddig nagyon nagyra tartottuk őket.

Synkel 07-20-2007 19:28

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 110693)
Igen, mi tudjuk, és eddig is mihndig csodálkoztunk a soksok csata után, és eddig nagyon nagyra tartottuk őket.

Én régebb óta tudtam, mert a vezérük szeret dicsekedni, és semennyire se tartottam nagyra őket:) Azért áthelyezéskor szabályos játék védelme helyett jobb lett volna egy engedély nélküli scriptek alkalmazása felirat, hogy legyen benne némi elrettentés is a többiek számára.

Steve 07-20-2007 19:59

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 110719)
Én régebb óta tudtam, mert a vezérük szeret dicsekedni, és semennyire se tartottam nagyra őket:) Azért áthelyezéskor szabályos játék védelme helyett jobb lett volna egy engedély nélküli scriptek alkalmazása felirat, hogy legyen benne némi elrettentés is a többiek számára.

asszem így visszagondolva sokminden felértékelődött a múltból :)

monro 07-20-2007 22:43

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 110601)
Mo az éjjeli támadásról meg már annyi szó esett, hogy a téma alaposan ki lett beszélve.
Nem lehet szabályozni, hogy ki mikor ér rá szeretne játszani, mert ha meg valakinek a délelőtt nem jó akkor mi van?

Ja ismerek pár csávót aki nappal dolgozik és megy egésznap a hód de nem támad éjjel meg pislogva ül a gép elött, hogy "már biztos alszanak"... De ez nem érinti a témát valóban csak annyiban, hogy emiatt a magatartás miatt simán megértem azt aki használja,,,

Főleg mióta a "kecskések" hirtelen feledékennyé váltak egy 2 hónapig működő megállapodás után. Biztosan eddig tartott amíg kialudták magukat.

All times are GMT +1. The time now is 00:09.