Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Miért verik szét az országomat, ha nincs helytartó? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1951)

Valezius 07-06-2007 08:27

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 107875)
Lehet én tudom rosszul, de anarchba még nem jártam, de ott nem kötelező a vip? Ha nincs 24 körön belül törölnek?

Hát elég rosszul :)
90nap után szintet kell lépni, vagy vipelni az orit.

Pepa 07-06-2007 08:29

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 107877)
Hát elég rosszul :)
90nap után szintet kell lépni, vagy vipelni az orit.

Ezért kérdésnek írtam és nem okoskodásnak. De itt megint kijön a vip-ht előnye, mert kötelezővé teszik.

Valezius 07-06-2007 08:37

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 107878)
Ezért kérdésnek írtam és nem okoskodásnak. De itt megint kijön a vip-ht előnye, mert kötelezővé teszik.

Engem meglep, ez a rosszul informáltság, az Arénával kapcsolatban is sokan tévhitekben élnek. Ugyanez igaz a hv-kra is, és úgy látszik az anarchra is :)

Engem nem zavar, hogy csak 90napig lehetsz egy szinten anarchban, aki azért regel, hogy lépjen, az tud lépni, aki azért reggel, hogy sokáig maradjon az tudja előre. Aki meg nem is akar 90napig maradni, mert tesztel, annak se lehet ezzel semmi baja.

Viszont németben már nem ilyen egyszerű a helyzet, nem hiszem, hogy G-ből kárki tudna szintet lépni 90nap alatt, legalábbis a kezdeti időkben :o

Ati 07-06-2007 08:38

Quote:

Originally Posted by Everlasting (Post 107770)
Igazad van. Ez éppen olyan volt mint amikor azt írtad, hogy óránkánt fel lehet kellni, és nem lesz hátrányban az ember. Csak azért tegyük fel hogy akadnak páran akik nem kellnek fel óránként orit etetni,varázsolni nem sokan csak úgy... mondjuk a nagy többség.

Ha nem szánja rá azt az időt, hogy óránként felkeljen hozzá, akkor nyilván ne építsen olyan országot, ez teljesen természetes. De megteheti, tehát nincs hátrányban semmivel sem. Az, hogy nem akarja megtenni, egyéni döntés kérdése.

Ati 07-06-2007 08:39

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 107878)

90 nap BŐVEN ELÉG arra, hogy szintet lépj. Ha nem, akkor nagyon rosszul csinálsz valamit. Az 3 hónap! Olyankor a játékot elvesztetted, ez természetes, ilyenkor új országgal próbálkozhatsz.

Valezius 07-06-2007 08:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 107883)
90 nap BŐVEN ELÉG arra, hogy szintet lépj. Ha nem, akkor nagyon rosszul csinálsz valamit. Az 3 hónap!

A leendő német 3G-ben is elég lesz? :o

Ati 07-06-2007 08:41

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 107884)
A leendő német 3G-ben is elég lesz? :o

Az első fellépők kapásból top30-ba érkeznek, de most nem a német játékról beszélünk, hanem a Hódítóról.

otto500 07-06-2007 08:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 107882)
Ha nem szánja rá azt az időt, hogy óránként felkeljen hozzá, akkor nyilván ne építsen olyan országot, ez teljesen természetes. De megteheti, tehát nincs hátrányban semmivel sem. Az, hogy nem akarja megtenni, egyéni döntés kérdése.

Azért tegyük hozzá, hogy van határa annak, hogy az ember óránként felkeljen. Azért nemhiszem, hogy lenne valaki, aki óránként betudna nézni több hónapon keresztül. Ez lehetetlen, előbb-utóbb akármilyen akaratereje is van az iletőnek, nem fogja bírni. Ezt csak az tudja megcsinálni, aki alvatlánsagba szenved, de az BETEGSÉG. Szóval igenis hátrányban van egy egészséges játékos.;)

Fefe013 07-06-2007 08:57

Véleményem szerint nem verhetik teljesen szét, de jelentősebb károkat okozhatnak azoknak, akiknek nincs vipjük, az ország élezettségétől függetlenül....!

Ati 07-06-2007 09:00

Quote:

Originally Posted by otto500 (Post 107887)
Azért tegyük hozzá, hogy van határa annak, hogy az ember óránként felkeljen. Azért nemhiszem, hogy lenne valaki, aki óránként betudna nézni több hónapon keresztül. Ez lehetetlen, előbb-utóbb akármilyen akaratereje is van az iletőnek, nem fogja bírni. Ezt csak az tudja megcsinálni, aki alvatlánsagba szenved, de az BETEGSÉG. Szóval igenis hátrányban van egy egészséges játékos.;)

Helytartó előtt is megtették, hogy 24 órában jelen voltak, úgyhogy ezt továbbra se tudom így ebben a formában valósként elkönyvelni. Aki jó játékos akart lenni, az óránként felkelt 1-1 percre, aztán visszaaludt.

No, hát köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, nem sikerült meggyőzni arról, hogy hátrányban lennének a nem vipesek, ha rá akarják szánni azt a napi 24 órát, ami ahhoz kell, hogy kiélezett országokkal jelen lehessenek a topban, mint a helytartóval rendelkezők. Ha valaki ennyi időt nem akar rászánni a játékra, akkor más stratégiát választva nem a topban, hanem más régiókban tud gond nélkül játszani, akár napi 1 belépéssel is.

All times are GMT +1. The time now is 12:52.