![]() |
Quote:
|
Én igazán azon akadtam ki, amikor a barátnőm kicsi elf oriját egy sikertelen gömb után 15ször rengették és folyamatos szárazvihart kapott 1 napig! :mad::mad::mad::mad::mad:
Őszintén...mi a f*szért kell ilyet csinálni, ha nem tudna kárt okozni nekik! Mert mint utóbb kiderült óriás varisok és az elf nem tudja felvenni velük a harcot. Utánna megbeszélték zöldben, de ha velem történt volna, akkor későbbiekben biztosan bosszút állok! |
Quote:
és az az undorító, hogy szerintem ezt még élvezték is... |
Én is futottam olyanokba, akik loptak, megpróbáltam vissza menni tolival felmérni a szövijüket, persze nem ment.... utána meg kaptuk a pusztikat, meg az ártó varikat :(
|
találkoztam olyannal h a gnóm varist(nem kinevetni, alacsony hekin jó za)kikezdte 2 ember tolis, nem vittek le se nyersit, se tekercset, se embert se rúnát, csak leölték 15k variját!
nem válaszoltak a zöldekre, amikor meg a szövi megtámadta őket a top30 legszéléről felléptek igen, vannak ilyenek is |
Quote:
jó az a csudát jó, most mondtad, hogy milyen egyszerűen kikészítették... lehet, hogy a tekercsére pályáztak :p amúgy tényleg nem túl kedves emberek... de nyugodtan utánamehettek volna elkapni őket ;) |
Quote:
5.szinten még jó, főleg a sok kezdő között, de a top-ban kicsit óvakodni kell már megpróbáltuk, sikerült felderíteni őket, de addigra kicsit erősebb volt a szövijük(gondolom fent voltak és vártak rájuk) ha meg a tekercseimre pályáztak telibetalálták, mert volt pár 10kmindegyik fajtából+ba:p |
All times are GMT +1. The time now is 07:18. |