![]() |
Quote:
|
Én nem tudom mire jó a csillivilli a számítógépre, nekem most win7 ultimate van fent, de a grafikai megjelenítését win98-ra butítottam... XPt is levettem win98 sémára. hangok, meg minden grafika nélkül. nem kellenek beúszások, kiúszások, árnyékok, 3d, semmi. Ez egy operációs rendszer(nek látszó tárgy), azért van, hogy könnyen elérjem a fileokat a gépen, és könnyen futtassam őket, nem azért, hogy csiripeljen, csillogjon, villogjon, meg áttetszősködjön. NEM kap memóriát. Akkor se, ha 4 giga van bent dual channelben. Nem azért vettem 40k-ért, hogy a programok jól érezzék magukat, hanem azért, hogy én...
Sose értettem, hogy a felhasználók többsége miért van oda ezekért a szép dolgokért. tök felesleges, és lezabálják a gépet... Igaz, a legtöbb felhasználónak nincs 20 éve gépe, mint pl nekem... Lehet, hogy egy idő múlva mások is így vélik majd ezeket a dolgokat?!... :D |
lassan egy hete kb, linuxot használok :) elég fura még, bár már kezdem megszokni. MSN-re tökéletes az emesene, amit használtam windows alatt, azt itt is megtaláltam hozzá :) Ja, és egy fontos dolog: Win7 alatt, driverrel sem tudtam konfigolni a billem, linux alatt simán :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Meg most ismerkedem az Androiddal is, így még egy érv van amellett, hogy szokjam a linuxot. |
Quote:
|
Én kb 4 éve használok linuxot is. Nálam azért érdekesebb mert csak egy parancssort látok belőle, nincs is telepítve az grafikus csomag. Használok néha ubuntut grafikusan is, csak nem ismeri fel ezzel a vidkarival rendesen a crt monitorom és így azért nem buli, hogy csak 1 monitor használható a másik nem...
De majd új moncsi után...:p |
Quote:
Mondjuk a Chorme OS-t is várom, arra is nagyon kíváncsi vagyok. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:28. |