![]() |
Quote:
Ahol villogni szoktak a dolgok (ugye fontos esemény, sima esemény, piaci esemény, üzi és jobb oldlt a legutolsó a szövifórum) mind szürkés háttérszínnel vannak...Viszont az a hely, az olyan feketével van, mint az oldalt két szélén található függőleges sáv...És szerintem pont ugyanaz a háttér...ezt nem tudom felfogni, miért van (hozzáteszem, hogy kb háromnegyed éve van ez a probléma, és akkor jelentkezett mikor azzal szórakoztam, hogy lenyomtam a bal ctrl-t és görgettem az egeret :D) :confused::confused::confused: |
Ja és hozzáteszem, Firefox alatt...operával pölö tökéletesen működik, meg IE-vel is, sőt, safarival is...
|
Quote:
|
http://kepfeltoltes.hu/view/080831/h...toltes.hu_.png
Lassan tölti be, de sztem látványos amit szeretnék :) És jó lassan tölti be :( (remélem nem gond, hogy az ország neve és sorszáma bent maradt...minden mást kiszedtem...) |
Quote:
|
Quote:
Amúgy meg nincs mindenkinek ott, mert pölö Atinak nincs... De látom Te is elolvastad az utolsó néhány hszt-t (ironikusan mondtam...) :p |
Quote:
|
Valaki megsúgná, hogy hogyan lehet azt beállítani, hogy adott időközönként frissítse a lap magát, mert az istennek se találom?
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:52. |