![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Örülök, hogy az "Álljunk meg egy szóra" nyelvészeti műsort sikerült felélesztenem a hódítón belül.
A lényeg az, hogy aki tanyafree-n játszik az sokat jár shoppingolni a piacra és fontos részét képezi a gazdasági életnek. További jó játékot mindenkinek. Atihoz lenne még az a kérdésem, ami nem tartozik szorosan ide, de hogy lehet az, hogy csatában visszavertem egy támadást, plusz én is sikerrel jártam egy ütközetben (fosztogatás) a katonai morálom mégis folyamatosan csökken? |
Quote:
ha lakossági morálod alacsony, akkor is csökken a katonai ha régebben volt pár vesztes csatád az is kihathat a jelenlegi állapotra de úgy érzem ezek benne vannak a súgóban :) |
meg alapvetően 75%-ra áll be, ha nagyobb akkor magától csökken, ha kisebb magától növekszik, kivéve ha elf vagy mert ott 85%
|
Köszi a morállal kapcsolatos válaszokat. Most már elindult felfelé a katonai morál - még egy nyertes csata után - egyébként volt egy rakat kocsmám, az emberek morálja meg 100-as volt, de úgy látszik a katonáim egy kicsit lassan dolgozzák fel a győzelmet, és kerülnek mámoros állapotba. Vagy kevés az asszony, de azt nem találtam a súgóban.
|
Quote:
Nincs benne a súgóban,de az asszony biztos kevés volt a katonáknak:):D Ezért nekik a háború nyújt boldogságot és az örömeiket ebben élik ki. Szóval sok sikeres akció és a katonai morálod szép lesz mindig. A népnek meg néha dobsz egy kis zsetont aztán azok elvannak vele.:o |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:43. |