Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Ki milyen egységeket tart a seregében? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1902)

Andrew 07-04-2007 10:37

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 107307)
Nekem eddig az ork jön be legjobban.Nem tudom miért de nekem az jön be a legjobban.Meg ami kicsit értek a hódhoz akkor a legnagyobb űtőerőt képes kihozni a seregéből :D

és tolikkal a legegyszerűbben kikészíthető a hadisok között :D

Andrew 07-04-2007 10:40

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 107298)
Szerintem meg 5-ös szinten életképes a törp, főleg sok tolival.

Nekem 370 hekin van 4680 vari, 4680 toli, 2100 íj toronyban, 2000 elit, és 1500 paci.

Annyit mondhatok, hogy nem nagyon bántanak, és lefelé 2-3 körrel még földet is tudok szerezni.

Eddig már sok fajjal próbáltam 5-ös szinten, de nekem jelenleg a törpe tűnik a legizgalmasabbnak és legéletképesebbnek. - persze biztosan csoportfüggő a dolog.

Szóval törpénél a sok toli, közepes mennyiségű vari és íj/ló/elit felállás elég jó.

de csak azért nem bántanak, mert sok a kezdő és el lehet közöttük vegyülni :D
különben egy félelf rongyosra lopna :)

DARKNESZ 07-04-2007 10:55

ijj elit mert nem sokat támadok

Kutyuleee 07-04-2007 11:11

Quote:

Nekem 370 hekin van 4680 vari, 4680 toli, 2100 íj toronyban, 2000 elit, és 1500 paci.

Annyit mondhatok, hogy nem nagyon bántanak, és lefelé 2-3 körrel még földet is tudok szerezni.

Eddig már sok fajjal próbáltam 5-ös szinten, de nekem jelenleg a törpe tűnik a legizgalmasabbnak és legéletképesebbnek. - persze biztosan csoportfüggő a dolog.

Szóval törpénél a sok toli, közepes mennyiségű vari és íj/ló/elit felállás elég jó.

Kérlek szépen a mostani 5ös orimmal simán átgyalagolnék rajta, és te mást nem tudnál csak nézni:D

Remedy 07-04-2007 11:24

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 107302)
Bányám csak drágakőbánya van, és 3 kovácsműhely. A tanya meg kicsit kevesebbet termel, mint elég, de még megvagyok.

Szerintem bányákat a 4-es szinttől felfelé érdemes tartani, mert ott már van ára a nyersanyagnak.

Az 5-ös szint tetéjén, 600 hekin majd építek néhány bányát, és a lovasságot íjászokra cserélem.

Ahogy fentebbi szinteken néztem, egy íj/toli/vari tudós törpe néhány bányával bírhatja egy darabig.

Annak ugy nem sok ertelme van, akkor inkabb legyel gnom fajvaltasig :)

csofika 07-05-2007 11:06

Nézd Kutyulee. Én elhiszem, hogy egy kihegyezett ori, legyen az ork, gnóm, fél-elf, óriás szétkapna.

De én olyan orit próbálok gyártani ami többé-kevésbé ellenáll a támadásoknak. Persze, hogy azok az orik, amik mondjuk csak hadisok, tolisok, vagy varisok az adott területen erősebbek, de én összességében próbálok egy mindenben jó orit felépíteni. (persze gondolom ez nem sikerült:)

A lényeg az, hogy eddig már több szinten játszottam különféle fajokkal és még egyik orimat sem sikerült úgy igazándiból szétkapni senkinek.

Kutyuleee 07-05-2007 11:13

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 107560)
Nézd Kutyulee. Én elhiszem, hogy egy kihegyezett ori, legyen az ork, gnóm, fél-elf, óriás szétkapna.

De én olyan orit próbálok gyártani ami többé-kevésbé ellenáll a támadásoknak. Persze, hogy azok az orik, amik mondjuk csak hadisok, tolisok, vagy varisok az adott területen erősebbek, de én összességében próbálok egy mindenben jó orit felépíteni. (persze gondolom ez nem sikerült:)

A lényeg az, hogy eddig már több szinten játszottam különféle fajokkal és még egyik orimat sem sikerült úgy igazándiból szétkapni senkinek.

Erre a Törpe nem a legmegfelelöbb faj, sztem, mert a törpe 2 területen erős: a termelés, és haderő. sztem ha ilyen orit akarsz, akkor ez az ori kiválló lesz 4. szinten gnómként. Amúgy ez általában így van, egy mf mindig sebezhető valahol egy jól összerakott szövivel szemben.

Cyby_ 07-05-2007 11:31

Quote:

hát elsö ránézésre pl németbe élet képes lenne ha nem lenne annyira tf beállitotságu és a kaj itt nagyon drága,magyarba ellavirozhato vele az tény,de egy jobb szövi szét szedi ez tény

Kubbi 07-05-2007 11:50

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 107328)
és tolikkal a legegyszerűbben kikészíthető a hadisok között :D

Az nem a hulla? :D:D

Andrew 07-05-2007 12:10

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 107579)
Az nem a hulla? :D:D

a hullától nem lehet úgy tekit lopni, hogy gyengüljön - kivéve a tudósokat :D:D

All times are GMT +1. The time now is 04:01.