![]() |
Quote:
Bocs nem vádaskodásnak szánom, vagy ilyesmi, de szerintem elég félreérthető amit írsz. :) |
Quote:
|
Jó ötlet, még 5-ös csoportban is a szint teteje felé több, mint a fele ország szabadságon van.
|
nem tudom emberek miért válaszolnak vagy szólnak hozzá 2 hónapos, vagy akár egy éves topicokhoz:o
mostanában elég sok az ilyen, vagy csak szimplán nem néznek dátumot:confused: |
Quote:
|
300%-ig támogatom az ötletet, mert nagyon zavaró, hogy egyfolytában a szabis orikat látom, mikor azokkal nem sok mindent lehet kezdeni, illetve nem igen érdemes.
Talán csak azért lehet fontos, hogy attól még tudod, hogy a felmért szövetség esetén az adott ember hogy is áll még szabi esetén is. Viszont erre ott a keresés. Nagyon jó lenne |
hát érdekes kérdés(téma) annyibiztos
|
Quote:
Megoldás volt, hogy aki visszajön szabiról, az ne játszhasson pár körig, hogy a környezete észrevehesse. Ellenérv, hogy ha valaki visszatér egy hónap után, akkor nem hagyjuk játszani? Megy megint el a fenébe... |
az ugy nem jo mrt pl nekem van sok orim szabin megyek felfele ujjal megutnek vagy lelopnak vagy jön felém 20 sereg van ott orim 10 is de nemtom magamrol leütni az ellent ugyan már neviceljünk
|
Quote:
mert ebből kb semmit se lehet érteni, ráadásul nem értem hogy miköze az új orihoz a szabisnak, ha nem lehetnek egy csopiban, (főleg hogy neked 10 is van ott az elmondásod szerint, úgyhogy tényleg nem értem a mondatot...) |
All times are GMT +1. The time now is 19:37. |