Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Rég Szabin lévő orik. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1885)

Valezius 06-27-2007 13:05

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 105692)
Lehet félreérhtető voltam, vagy legalábbis te félreértettél.
Ha gázosodik a helyzet és vmelyikönk, vagy többen nem vagyunk gépnél a szöviből akkor hivjuk egymást telefonon.

Aha. Amit a szövijeim tudnak a csoport többi tagjáról azt szoktam én is tudni, azért nem kell telefonálnom, hogy "jöjjön az infó".

Bocs nem vádaskodásnak szánom, vagy ilyesmi, de szerintem elég félreérthető amit írsz. :)

Kutyuleee 06-27-2007 13:15

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 105695)
Aha. Amit a szövijeim tudnak a csoport többi tagjáról azt szoktam én is tudni, azért nem kell telefonálnom, hogy "jöjjön az infó".

Bocs nem vádaskodásnak szánom, vagy ilyesmi, de szerintem elég félreérthető amit írsz. :)

Semmi gond, csak a gömböket nem én szoktam késziteni, így ha sürgösen szükség lenne rá akkor szólni kell:D ráadásul a lementett gömbök is a varisnál vannak, nálam csak 1-2 ami érdekelt

kuku 08-06-2007 15:03

Jó ötlet, még 5-ös csoportban is a szint teteje felé több, mint a fele ország szabadságon van.

Burning 08-06-2007 19:13

nem tudom emberek miért válaszolnak vagy szólnak hozzá 2 hónapos, vagy akár egy éves topicokhoz:o
mostanában elég sok az ilyen, vagy csak szimplán nem néznek dátumot:confused:

Dus 08-07-2007 10:53

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 115460)
nem tudom emberek miért válaszolnak vagy szólnak hozzá 2 hónapos, vagy akár egy éves topicokhoz:o
mostanában elég sok az ilyen, vagy csak szimplán nem néznek dátumot:confused:

sztem inkább azt nézd, hogy az utóbbi napokban ,milyeneket és mennyit szólt hozzá Kuku:D

Shievone 11-15-2007 00:03

300%-ig támogatom az ötletet, mert nagyon zavaró, hogy egyfolytában a szabis orikat látom, mikor azokkal nem sok mindent lehet kezdeni, illetve nem igen érdemes.
Talán csak azért lehet fontos, hogy attól még tudod, hogy a felmért szövetség esetén az adott ember hogy is áll még szabi esetén is. Viszont erre ott a keresés.

Nagyon jó lenne

vezír 11-15-2007 15:46

hát érdekes kérdés(téma) annyibiztos

Ati 11-15-2007 15:49

Quote:

Originally Posted by Shievone (Post 135686)
300%-ig támogatom az ötletet, mert nagyon zavaró, hogy egyfolytában a szabis orikat látom, mikor azokkal nem sok mindent lehet kezdeni, illetve nem igen érdemes.

Erre volt ellenpélda, hogy így bármikor a semmiből előbukkanhat melletted egy ország, aki azonnal be is üt párszor, Te pedig csak nézel, hogy ez mi volt, amikor a környékről senki nem tudott volna beütni.

Megoldás volt, hogy aki visszajön szabiról, az ne játszhasson pár körig, hogy a környezete észrevehesse. Ellenérv, hogy ha valaki visszatér egy hónap után, akkor nem hagyjuk játszani? Megy megint el a fenébe...

vezír 11-15-2007 16:22

az ugy nem jo mrt pl nekem van sok orim szabin megyek felfele ujjal megutnek vagy lelopnak vagy jön felém 20 sereg van ott orim 10 is de nemtom magamrol leütni az ellent ugyan már neviceljünk

Kutyuleee 11-15-2007 16:29

Quote:

Originally Posted by vezír (Post 135859)
az ugy nem jo mrt pl nekem van sok orim szabin megyek felfele ujjal megutnek vagy lelopnak vagy jön felém 20 sereg van ott orim 10 is de nemtom magamrol leütni az ellent ugyan már neviceljünk

Nem tudom, sztem ezt a mondatot fogalmazd meg újra;)
mert ebből kb semmit se lehet érteni, ráadásul nem értem hogy miköze az új orihoz a szabisnak, ha nem lehetnek egy csopiban, (főleg hogy neked 10 is van ott az elmondásod szerint, úgyhogy tényleg nem értem a mondatot...)

All times are GMT +1. The time now is 19:37.