![]() |
Quote:
|
Quote:
Szerintem Ati nemrég beírta miért nem lehet zöldeket ide bemásolni... |
Engem ért sérelem, bár nem ilyen jellegű.
Egy kezdő, még hulla koromban, 2-3 fosztás után fenyegetet hogy feljelent, mert hogy honnan tudtam, hogy mennyivel kell mennem ha mf-vagyok, és biztos kértem havertől gömböt... Persze ő is hulla volt, hogy szöviben-e, azt nem tudom... No mind 1 még fél nap irogatott, hogy küldjek mnt-t vagy jelent. És át leszek rakva. Majd váltott üzi stílust, és visszaszámolni kezdett. hogy még 53 percem van, és repülök... Még 48perc... Ezek után adtam neki pár pusztítást, de már nem volt ugyanolyan a játék. Mellesleg, zöldben, nincs az az írás, ami megbántana. Ha olyan ostoba volt, hogy csúnyát ír, hát jelentem. Ha nem ír csúnyát, akkor meg azért nem bánthat meg. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Miért kell a játékba személyes érzelmeket is belevinni. Milyen jó lenne ha megmaradnának a játékosok ellenfeleknek és nem válnának ellenségekké... |
Quote:
Eddig én a legjobbat 5/X-ben háborúztam, 200hekin. Közben jól elbeszélgettünk. :) |
Quote:
Azért amikor felgyújtotta 2 ori (rajtam bosszulták meg szövetségesem akcióját) a házaim majd felét, akkor valahogy érdekes módon érzelmek támadtak bennem, pedig nem vittem bele azokat, lehet hogy én vagyok fura, de valahogy azon nem tudtam volna velük ellevelezgetni valahogy így: "Hali, baró volt a mai házgyújtás! Hogy tudtatok ilyen ügyesek lenni? Na majd holnap én jövök (csak azt tudnám hogyan, amikor szétverték a hetek alatt felépített országomat)" Érzelmek igenis hozzátartoznak a játékhoz, csak esetleg nem kell nagyobb jelentőséget tulajdonítani neki,mint ami - túl kell lendülni rajta! Tehát nem írogattam nekik,nem vinnyogtam ,nem könyörögtem, nem fenyegetőztem... restart és később elkaptam az egyiket...türelmes játékkal |
Quote:
Batuval elég rég játszok eggyüt.(Talán még énis lehet hogy ott voltam abban a szöviben.Ki tudja...)De az idők folyamán megismertem őt.Sokmindenben eggyütt voltunk,sokmindent lehet mondani róla,de azt hogy nem tartja a szavát azt nem!!!Egyenes, öszinte ember( nem akarlak fényezni Batu)és soha nem hadja cserben a társait!Viszont a fafejüséget nem igazán tolerálja... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:39. |