Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Szövetségesi segítség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1789)

Fusio 06-25-2007 09:04

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 95836)
Szerintem ez feljebb már nem annyira felesleges... Például ha egy vari segítséget akar hívni a szövijeitől, nem mind1 hogy elhív mondjuk csak 3000-4000 íjat, vagy jön mellé még 8000 lovas is...
Amúgy meg szerintem akár milyen profi lehetsz, ha épp nincs gépnél a hadisod hogy visszaüssön, és te segítséget akarsz hívni úgy, hogy van íjad meg párezer pacid, akkor az elkerülhetetlen hogy mind2 jöjjön...

Hát erre csak annyi h lehet szolni a másiknak pl telon....de ha aktív szövi van akkor ugysincs otthon a pacik...ahoz ,h 8k pacit L kérjél ahoz meg egy párszor kéne hivni...:rolleyes: ^^

Fusio 06-25-2007 09:13

Meg néha jól jött az a 10%... is :D:D:D

Trek 06-25-2007 12:35

Quote:

Originally Posted by Fusio (Post 105203)
Hát erre csak annyi h lehet szolni a másiknak pl telon....de ha aktív szövi van akkor ugysincs otthon a pacik...ahoz ,h 8k pacit L kérjél ahoz meg egy párszor kéne hivni...:rolleyes: ^^

Hiába szólsz a másiknak telón, ha az nincs gépnél... Ha meg van vkinek 8K pacija, elég ha 2x hív a hadisoktól segítséget.

Burning 06-25-2007 14:30

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 94797)
Lenne egy ötletem, ami egészen biztos h már másnak is eszébe jutott régebben, úgyhogy előre is elnézést kérek...
Az lenne a lényeg hogy a szövetségesi segítség beállításánál, ha valaki védekezéshez kíván segítséget hívni, akkor ott be lehessen állítani hogy a lovasokból 0%ot hozzon el, mert ennek nem sok értelme van, hogy elhozza a lovasok 10%át is a szövetségesünktől, holott csak az íjaknak meg az eliteknek lenne értelme, csak annyi h a visszavágásnál gyengítjük a társunk támadó erejét. Ehhez csak annyi változtatás kellene hogy a beállításoknál a százalékok ne 10% és 50% között, hanem 0% és 50% között legyenek.
Gondolom ennek a 10%os alsó határnak is megvan az oka, én még sajnos nem jöttem rá hogy mi az, úgyhogy ezzel kapcsolatban is várom a tapasztaltabb játékostársaim hozzászólásait :p

nem tudom, de lehet azért van ez a határ, mert mondjuk egy szövetség mégiscsak arra van, hogy egymást segítsük...;):)

Fusio 06-25-2007 18:42

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 105231)
Hiába szólsz a másiknak telón, ha az nincs gépnél... Ha meg van vkinek 8K pacija, elég ha 2x hív a hadisoktól segítséget.

Ha van telo,van wap:p:p Amugy meg elég lol ha védekezésnél 50% van állitva a paci...azé már mindenek van határa:rolleyes:

Trek 06-26-2007 05:58

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 105281)
nem tudom, de lehet azért van ez a határ, mert mondjuk egy szövetség mégiscsak arra van, hogy egymást segítsük...;):)

Azzal szerintem nem igazán segíted a hadisod, ha behívod védekezni a pacijait:D

Trek 06-26-2007 06:01

Quote:

Originally Posted by Fusio (Post 105307)
Ha van telo,van wap:p:p Amugy meg elég lol ha védekezésnél 50% van állitva a paci...azé már mindenek van határa:rolleyes:

Nem a saját egységeidnek 10%át hívja be segítségnél, hanem a hadisét... Tény, hogy az előző hozzászólásom kicsit pontatlan volt, de most javítanék:p. Ha van 20-25K pacija a hadisnak, akkor is egy behívára elhoz 2500at, sőt ha egyszerre 2 hadistól hív segítséget mindjárt ott van az 5000 paci, és ehhez elég ha van a "behívó" orinak 5000 pacija.
Amúgy nekem is van telóm, de wapom nincs.

Dus 06-27-2007 09:43

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 105366)
Nem a saját egységeidnek 10%át hívja be segítségnél, hanem a hadisét... Tény, hogy az előző hozzászólásom kicsit pontatlan volt, de most javítanék:p. Ha van 20-25K pacija a hadisnak, akkor is egy behívára elhoz 2500at, sőt ha egyszerre 2 hadistól hív segítséget mindjárt ott van az 5000 paci, és ehhez elég ha van a "behívó" orinak 5000 pacija.
Amúgy nekem is van telóm, de wapom nincs.

de ha a behívó meg tudja csinálni,hogy ne legyen otthon pacija,akkor a behívottol nem jön paci...márpedig a behívó megtudja csinálni,hogy ne legyen otthon pacija:)

Xeper 06-27-2007 10:04

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 105628)
de ha a behívó meg tudja csinálni,hogy ne legyen otthon pacija,akkor a behívottol nem jön paci...márpedig a behívó megtudja csinálni,hogy ne legyen otthon pacija:)

Bizony -ha neked nincsen 25k lovad, akkor nem jön hívásonként 2500 ló.
Amelyikőtöknek a 10%-a kevesebb, az fog érvényesülni

Trek 06-27-2007 11:17

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 105631)
Bizony -ha neked nincsen 25k lovad, akkor nem jön hívásonként 2500 ló.
Amelyikőtöknek a 10%-a kevesebb, az fog érvényesülni

Tegyük fel, hogy nekem van 5000 pacim, a hadisnak 25K. Nála 10%ra van állítva a segítség, és én hívok be védelmet. Ebben az esetben a hadis lovainak a 10%át küldi, de maximum az én lovasaimnak a felét (ami jelen esetben ugyanaz), és nem az én lovasaimnak a 10%át. Nem?

All times are GMT +1. The time now is 10:00.