Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   elfet ért malluszok -- szavazás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1781)

Alba 05-10-2007 08:25

Az egy dolog hogy te mit hiszel attol meg nem annyi.Attol meg a 30% erosítés.
Foleg egy olyan fajnál akire a lehető legtöbbet ütnek vakon az egyedi varija miatt.

laci 05-10-2007 08:27

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 95022)
Az egy dolog hogy te mit hiszel attol meg nem annyi.Attol meg a 30% erosítés.
Foleg egy olyan fajnál akire a lehető legtöbbet ütnek vakon az egyedi varija miatt.

Én ezt nem "hittem", hanem az alapmű "Súgóban" olvastam, ahova minden kezdőt hajtunk, ha kérdezni merészel, másrészt meg a Súgó alapján választtam fajt, nem azért, mert "hittem" valamit.

Alba 05-10-2007 08:31

Komolyan ugy mondod mintha az elf egy játszhatatlan szar faj lett volna a változtatások miatt.Ha pedig nem teszik az elf válassz másik fajt a 4be. Nem hiszem hogy addig ne jutna el egy elf.

A másik 2 tolis faj miert nem zavar senkitsem, mikor gyengébbek még igy is mint az elf???

laci 05-10-2007 08:32

A másik topicból áthozva, azt nem akarom tovább offolni, maradjon meg a javaslatoknak: "A lényeg hogy emögé a védelem mögé bujva ne szemétkedhessen ahogy kényekedve tartja..."

Na ez is egyike a rögeszmésen ismételt mondatoknak... 1000-edszer leírom, hogy én soha nem szemétkedtem az elfemmel, az elf szövetségesem sem, és velem szemben sem volt egyetlen elf sem szemét. Biztosan én csinálom rosszul, hogy másokat eközben agyonszekíroznak az elfek.

Alba 05-10-2007 08:33

1 dologban azert egyet kell értsek hogy ne csak kötekedjek. Az elf változtatása ne mkedvez azoknak akik szöviben akarnak jáccani.Akkor mar a masik 2 faj jobb.

laci 05-10-2007 08:34

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 95025)
Komolyan ugy mondod mintha az elf egy játszhatatlan szar faj lett volna a változtatások miatt.Ha pedig nem teszik az elf válassz másik fajt a 4be. Nem hiszem hogy addig ne jutna el egy elf.

A másik 2 tolis faj miert nem zavar senkitsem, mikor gyengébbek még igy is mint az elf???

A 4-be eljutsz egyélőhalott varázslóval vagy egy félelf harcossal is, ez nem téma.
És még nem beszélhetünk "játszhatatlan szar faj"-ról, 2 nappal a változtatások után, majd idővel kiderül, mi lesz belőle.

merlin 05-10-2007 08:42

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 95025)

ki mondta, hogy nem zavar
én pl félelf gyűlőlő vagyok, csak itt nem ez a téma

Synkel 05-10-2007 15:57

Quote:

Originally Posted by Tomas-bpm (Post 94962)
Nem hiszem hogy lesz itt érdemi megoldás, ezt a változást ő eldöntötte, mi meg el vagyunk kénytelenek fogadni, mert ha megfigyeled, a 130 oldal vita óta semmi, de semmi változás nem történt, Ati is csak ismétli magát, pedig sztem a játékosok nagyrésze h5toolsal számolt eddig is (magamból kiindulva, tehát a 30 bele volt számítva ha bement a sereg a gyakorlatban, ha nem), félek attól, 2 hullás lett a játék, pontosabban 2 agyatlan zombis, de ez meg megint csak egy régi hosszú -eredménytelen- vitához kanyarodik vissza...

Agyatlan zombi? A 30% hadivédelem a 14 védőpontos tornyos íjászokkal, a 20% mágia és tolivédelem mellett agyatlan zombi? Akkor neked is azt javaslom, üsd őket, tőlük még beteg se leszel...

Stev 05-10-2007 16:57

Nem teljes a szavazás! Nem tudok szavazni. Nincs olyan pont, hogy nem tetszik a változás, de nem tartom így sem játszhatatlannak az elfet, ha nem bunker akkor sem.

Hóhér 05-10-2007 18:38

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 94864)
Ati, mikor érted meg, hogy az nem volt csak gyakorlati erősítés, mert eddig is mindenki úgy támadta, mint, ha 30% lett volna (egy-két kivétellel;), annak ellenére, hogy 20% volt. most meg megintcsa mindenki így támadja, emrt most íyg is van...

inkább te értsd meg hogy sokal több volt a vak ütés mint a pontosan kiszámolt.

All times are GMT +1. The time now is 21:19.