![]() |
Quote:
De az tény, hogy kiszűrne sok olyat aki tényleg csak olyan, hogy "nyissunk egy topikot mert ez milyen jó poén." (Azért végül is van benne valami. :rolleyes: ) |
Quote:
nem véletlenül nem nyitok topicot :) |
Quote:
Quote:
Nagyon elmentünk egy irányba, a fejlesztések felé, de itt ugyanúgy probléma az is, hogy teljesen "alap" kérdéseknek itt nyitnak témát, ahelyett, hogy picit utánajárnának. Nem azt nomdom, hogy mindenkinek kutya kötelessége fejből tudni az egészet, de alapvető infókat, mint pl "miért nem látom, hogy az ellenfelemnek milyen serege van, ha elf", illenék megtalálni a súgóban, elvégre arra való. |
Segitek szivesen megirni a tesztet :)
S jo otletnek tartom a topicnyitasos korlatozast is. |
Quote:
tehát tényléeg nem ártana valami korlátozás... |
Egyetértek Remy-vel teszt ügyben. Nem oldana meg semmit.
Támanyitás: a fejlesztéseken kívül sehol sem korlátoznám a frissen regisztráltakat, nem csak értelmetlen hülye kérdésekkel nyílnak új topic-ok, ne essünk már át a ló .... Tegyük meg Remy-t moderátornak :P |
Egyéni véleményem szerint ilyen korlátozásra semmi szükség, engem enyhén idegesítene egy ilyen teszt, a fórum azért van hogy mindenki szabadon feltehesse a kérdését, ötletét...
Ati meg csak takarítgasson azért tartjuk :) |
Quote:
|
közben én is gondolkodtam rajt:)
olyat tudnék elképzelni hogy egyfajta "minősítés" kelljen ahhoz, hogy a fejlesztések közt témát indíthasson valaki. lehetne ezt akár elismertséghez kötni... tudom is én, ahogy egyszerűbb:) és igenis, hódítós támákhoz való hozzászóláshoz is kelljen egy minimális minősítés, amit, hangozzék ez elsőre bármilyen aberráltan, esetleg egy könnyű, általános súgóbeli kérdésekből összeállított,teszt sikeres kitöltésével lehessen megszerezni. mert az egy dolog hogy sokakat-sokunkat idegesítenek a sefülesefarka témák és hsz-ok, de egy rosszkor rossz helyen megnyilatkozó marha, (már bocs) szélsőséges esetben félrevezethet egy kezdőt. |
Ehhh sejtettem hogy vki beidézi mielőtt kijavítom a szóismétlést :)
|
All times are GMT +1. The time now is 09:07. |