![]() |
Quote:
Az. hogy nincs kezdeti klánvédelem csak a hiénáknak kedvez és semmi logika sincs benne... senki sem extra feltételeket kért az általad"totál bénának" tartott játékosoknak csak azonos feltételeket. Ha nem tudod mikor kopnak a tekik szivesen küldök táblázatot:D |
Quote:
mint tették ezt sokan, nem tudom hány éven keresztül... még mindíg tartom az álláspontom, hogy totál béna játékosokról van szó... a 45% barakk hadis, azt mást semmit nem tud csinálni, nem igen győzőtt meg az ellenkezőjéről... nem beszélve arról, hogy nem tud 10% tanyát átépíteni B ben, a spórolt tartalékaiból, így akar A ba lépni bocs de röhej... eleve tök abszurd a dolog , hány ilyen eset van egy hónapban? Olyan, hogy 4 tagú szövi ugyan abban a körben fel lép A ba, teljesen vadonatúj klánt csinálnak, és senki más nem lesz benne akinek nincs piaca 24 körig, csak ők... szerinted hány ilyen eset van? |
Quote:
mondj már valami indokot miért ne lehetnének védettek a lámázáson kívül... És olvasd el amit írtam nem az a baj, hogy nem tud átépíteni. Mivel eteti a seregét az a-ban? |
Quote:
egyébként meg ha etetni kell a seregét akkor valószínű nem 45% barakkja van.. :) arról nem beszélve, hogy tök mind1 van e klánvédelme vagy sem, ha eteni kell akkor úgyse tudja mert piaca az ugye nincs.. :) de kár ezt ragozni, szerintem senkit nem zavarna, ha megkapnák a klánvédelmet, ha egyéniben az összes védelem alatt van. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként írjon már be lécci valaki akit porig zúztak mert klánt alapított lépéskor! |
Quote:
Úgy gondolom, igazságtalan a frissen fellépő új klánokkal szemben, hogy hátrányba vannak a régi klánokhoz képest. Az a hátrány, hogy nem piacozhatnak. Persze, fel lehet készülni erre a hátrányra, át lehet vészelni ezt az első időszakot, régebben sokkal nagyobb hátrányt is átvészeltünk, de ha a hátrányt meg lehet szüntetni, akkor miért ne szüntetnénk meg. Ez a hátrány megszüntethető, ha a klán is kap védelmet, ha minden tagja védett. A hátrány úgy is megszüntethető, ha nincs védelem, de az első körváltás után (amikor az el nem férő cuccok elmennek) lehet piacozni. (a 7 kör védelem és 7 kör után piacozás nem jó, mert klánnal 7 kör alatt is beüthető) Nekem mindegy, hogy melyik valósul meg, de nem szeretem, ha könnyen kiküszöbölhető igazságtalanság van a játékban. |
Quote:
Aki nem tudja átvészelni, vagy ha nagyon porrá akarják zúzni az meneküljünk ki szk-ra ;-) |
Quote:
és élete végéig üljön SZK-n mert piaca ugyanúgy nem lesz ha visszamegy:) |
All times are GMT +1. The time now is 03:49. |