Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1A kezdeti klánvédelem (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1758)

rexa 06-08-2007 14:40

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 101927)
egy totál tapasztalatlan, szerinted "ÁTLAGOS" játékost, miért ne verjen rommá, egy NORMÁLISan tudó játékos 1/a-ban ?

legalább megtanul játszani.

- aki full elittel meg pacikal lép fel :eek:
- aki 45 % barakkal játszik B ben hadist :eek:
- aki nem tud 9 kör alatt átépülni 1/a-s viszonyokra fellépés előtt :eek:

Én sem értem hogy totál béna játékosok, miért nem kapnak olyan feltételeket, hogy egy tényleg átlagos játékos ne tudja őket beverni... ????

Miből gondolod, hogy aki B be ilyen minimum dolgokra nem képes,
majd 1/a-ban életképesen üzemeltet egy vadi új klánt, hiszen " mások a terveik"
( az SZK-n kívül más terve lehet? :D )

Nem támogatom az olyan javaslatokat, amik azt eredményezik, hogy az A-ba mindenféle játéktudás nélkül , roncs orikkal fellehet menekülni B ből...

A 24 kör bevezetése is elég nagy pofon volt a tudás asztalán.

Ráadásul most léptem B be , nem rég nézem mikor kopik a tekim...
37 kör játék idő 37 kör topp kör...

:confused::confused:

minden tudás nélkül végig lehet 1 helyben védekezni a B-t, és úgy lépni A ba...
:mad:

(le is szabiztam egyből hátha az elfet választom majd ki fajnak, még meggondolom :cool: )

Tudom, hogy Te vagy a hód legnagyobb játékosa és leborulok a tudásod előtt de nem totál bénákról beszéltem. Nézz körül a B-ben és meglátod a hadisok 45 % barakkal játszanak. Ugyanaz a játékos az A-ban megcsinálja a 65 % könnyedén mert ott jóval könnyebb játszani. Számold lécci ki mennyibe kerül a B-ben átépülni és magyarázd el mivel eteted a néped az A-ban 24 körig ha átépülsz a B-ben az 1/A-s viszonyokra
Az. hogy nincs kezdeti klánvédelem csak a hiénáknak kedvez és semmi logika sincs benne... senki sem extra feltételeket kért az általad"totál bénának" tartott játékosoknak csak azonos feltételeket.

Ha nem tudod mikor kopnak a tekik szivesen küldök táblázatot:D

Hóhér 06-08-2007 17:30

Quote:

Originally Posted by rexa (Post 101996)
Tudom, hogy Te vagy a hód legnagyobb játékosa és leborulok a tudásod előtt de nem totál bénákról beszéltem. Nézz körül a B-ben és meglátod a hadisok 45 % barakkal játszanak. Ugyanaz a játékos az A-ban megcsinálja a 65 % könnyedén mert ott jóval könnyebb játszani. Számold lécci ki mennyibe kerül a B-ben átépülni és magyarázd el mivel eteted a néped az A-ban 24 körig ha átépülsz a B-ben az 1/A-s viszonyokra
Az. hogy nincs kezdeti klánvédelem csak a hiénáknak kedvez és semmi logika sincs benne... senki sem extra feltételeket kért az általad"totál bénának" tartott játékosoknak csak azonos feltételeket.

Ha nem tudod mikor kopnak a tekik szivesen küldök táblázatot:D

a leborulgatás helyett oldják meg a felvetődőtt problémákat...

mint tették ezt sokan, nem tudom hány éven keresztül...

még mindíg tartom az álláspontom, hogy totál béna játékosokról van szó...
a 45% barakk hadis, azt mást semmit nem tud csinálni, nem igen győzőtt meg az ellenkezőjéről...

nem beszélve arról, hogy nem tud 10% tanyát átépíteni B ben, a spórolt tartalékaiból, így akar A ba lépni

bocs de röhej...

eleve tök abszurd a dolog , hány ilyen eset van egy hónapban?

Olyan, hogy 4 tagú szövi ugyan abban a körben fel lép A ba, teljesen vadonatúj klánt csinálnak, és senki más nem lesz benne akinek nincs piaca 24 körig, csak ők...

szerinted hány ilyen eset van?

rexa 06-08-2007 18:28

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 102009)
a leborulgatás helyett oldják meg a felvetődőtt problémákat...

mint tették ezt sokan, nem tudom hány éven keresztül...

még mindíg tartom az álláspontom, hogy totál béna játékosokról van szó...
a 45% barakk hadis, azt mást semmit nem tud csinálni, nem igen győzőtt meg az ellenkezőjéről...

nem beszélve arról, hogy nem tud 10% tanyát átépíteni B ben, a spórolt tartalékaiból, így akar A ba lépni

bocs de röhej...

eleve tök abszurd a dolog , hány ilyen eset van egy hónapban?

Olyan, hogy 4 tagú szövi ugyan abban a körben fel lép A ba, teljesen vadonatúj klánt csinálnak, és senki más nem lesz benne akinek nincs piaca 24 körig, csak ők...

szerinted hány ilyen eset van?

nem mindegy, hogy hány van? Ha egy szövi végigment 4 szinten és együtt akarnak maradni miért ne tehetnék? Az meg tökmindegy, hogy egy körben lépnek fel, vagy nem ha nem akarnak máshoz csatlakozni nem tudják megoldani. És igen egy normális szövi együtt lép fel nem hagyja lenn a többieket, hogy szabad préda legyenek.
mondj már valami indokot miért ne lehetnének védettek a lámázáson kívül... És olvasd el amit írtam nem az a baj, hogy nem tud átépíteni. Mivel eteti a seregét az a-ban?

wand 06-08-2007 18:33

Quote:

Originally Posted by rexa (Post 102017)
nem mindegy, hogy hány van? Ha egy szövi végigment 4 szinten és együtt akarnak maradni miért ne tehetnék? Az meg tökmindegy, hogy egy körben lépnek fel, vagy nem ha nem akarnak máshoz csatlakozni nem tudják megoldani. És igen egy normális szövi együtt lép fel nem hagyja lenn a többieket, hogy szabad préda legyenek.
mondj már valami indokot miért ne lehetnének védettek a lámázáson kívül... És olvasd el amit írtam nem az a baj, hogy nem tud átépíteni. Mivel eteti a seregét az a-ban?

erre elég egyszerű megoldás, ha az egyik megalakítja a klánt és 1 nappal később lép be a többi..
egyébként meg ha etetni kell a seregét akkor valószínű nem 45% barakkja van.. :)
arról nem beszélve, hogy tök mind1 van e klánvédelme vagy sem, ha eteni kell akkor úgyse tudja mert piaca az ugye nincs.. :)

de kár ezt ragozni, szerintem senkit nem zavarna, ha megkapnák a klánvédelmet, ha egyéniben az összes védelem alatt van.

rexa 06-08-2007 18:39

Quote:

Originally Posted by wand (Post 102018)
erre elég egyszerű megoldás, ha az egyik megalakítja a klánt és 1 nappal később lép be a többi..
egyébként meg ha etetni kell a seregét akkor valószínű nem 45% barakkja van.. :)
arról nem beszélve, hogy tök mind1 van e klánvédelme vagy sem, ha eteni kell akkor úgyse tudja mert piaca az ugye nincs.. :)

de kár ezt ragozni, szerintem senkit nem zavarna, ha megkapnák a klánvédelmet, ha egyéniben az összes védelem alatt van.

És aki megalakította a klánt az éhenhal 1 napig vagy leütik:) Nem tökmindegy. Ha van klánvédelem átépítem az országom a B-ben kirakom a seregem és felkészülten lépek fel és visszaveszem 24 kör után az A-ban...

monro 06-08-2007 21:39

Quote:

Originally Posted by wand (Post 102018)

Tényleg kezdesz berozsdálni... Beszélj a magad nevében légyszíves. Engem pld már az is zavar hogy egyéniben védettek. Sokkal kevésbé zavarna ha lenne piacuk 2 kör után és nem lenne 24 kör "védjük meg az ujoncokat srácok"... Ahogy mondtad korábban felesleges is lényegében a védelem ---> tehát MINEK?

Steve 06-09-2007 12:35

Quote:

Originally Posted by monro (Post 102038)
Tényleg kezdesz berozsdálni... Beszélj a magad nevében légyszíves. Engem pld már az is zavar hogy egyéniben védettek. Sokkal kevésbé zavarna ha lenne piacuk 2 kör után és nem lenne 24 kör "védjük meg az ujoncokat srácok"... Ahogy mondtad korábban felesleges is lényegében a védelem ---> tehát MINEK?

Totál egyetértek Monróval. Anno nem a védelmet kellett volna 24re tolni hanem 7re kellett volbna cökkenteni a piaci korlátot.

Egyébként írjon már be lécci valaki akit porig zúztak mert klánt alapított lépéskor!

-Fegya- 06-09-2007 16:42

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 102070)
Egyébként írjon már be lécci valaki akit porig zúztak mert klánt alapított lépéskor!

Amikor indítottam a topicot, akkor hallottam 2 újonnan alakult 1 személyes klánról, akiket bevertek. Nem porig zúzták, csak símán klántámadással beverték őket védelem alatt.
Úgy gondolom, igazságtalan a frissen fellépő új klánokkal szemben, hogy hátrányba vannak a régi klánokhoz képest. Az a hátrány, hogy nem piacozhatnak. Persze, fel lehet készülni erre a hátrányra, át lehet vészelni ezt az első időszakot, régebben sokkal nagyobb hátrányt is átvészeltünk, de ha a hátrányt meg lehet szüntetni, akkor miért ne szüntetnénk meg.
Ez a hátrány megszüntethető, ha a klán is kap védelmet, ha minden tagja védett. A hátrány úgy is megszüntethető, ha nincs védelem, de az első körváltás után (amikor az el nem férő cuccok elmennek) lehet piacozni.
(a 7 kör védelem és 7 kör után piacozás nem jó, mert klánnal 7 kör alatt is beüthető)

Nekem mindegy, hogy melyik valósul meg, de nem szeretem, ha könnyen kiküszöbölhető igazságtalanság van a játékban.

Gyula 06-09-2007 16:46

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 102103)
Amikor indítottam a topicot, akkor hallottam 2 újonnan alakult 1 személyes klánról, akiket bevertek. Nem porig zúzták, csak símán klántámadással beverték őket védelem alatt.
Úgy gondolom, igazságtalan a frissen fellépő új klánokkal szemben, hogy hátrányba vannak a régi klánokhoz képest. Az a hátrány, hogy nem piacozhatnak. Persze, fel lehet készülni erre a hátrányra, át lehet vészelni ezt az első időszakot, régebben sokkal nagyobb hátrányt is átvészeltünk, de ha a hátrányt meg lehet szüntetni, akkor miért ne szüntetnénk meg.
Ez a hátrány megszüntethető, ha a klán is kap védelmet, ha minden tagja védett. A hátrány úgy is megszüntethető, ha nincs védelem, de az első körváltás után (amikor az el nem férő cuccok elmennek) lehet piacozni.
(a 7 kör védelem és 7 kör után piacozás nem jó, mert klánnal 7 kör alatt is beüthető)

Nekem mindegy, hogy melyik valósul meg, de nem szeretem, ha könnyen kiküszöbölhető igazságtalanság van a játékban.

Aki nem tudja átvészelni, vagy ha nagyon porrá akarják zúzni az meneküljünk ki szk-ra ;-)

rexa 06-10-2007 13:34

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 102104)
Aki nem tudja átvészelni, vagy ha nagyon porrá akarják zúzni az meneküljünk ki szk-ra ;-)

okos gondolat...
és élete végéig üljön SZK-n mert piaca ugyanúgy nem lesz ha visszamegy:)

All times are GMT +1. The time now is 03:49.