Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Ki melyik fajjal volt legesleg először?:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1725)

Ati 02-10-2011 15:47

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 279457)
Gnóm

Bogár, otto500, Tulipán .............. 4 (szavazat) ,,,,,,,,,,,,,,3,25%

ÖÖÖÖ :)

Én hulla voltam, varázsló :)

Hirtelen nem értettem, hogy miért mondod, hogy bogár meg tulipán, amikor ilyen fajok nincsenek is a Hódítóban... :o :):):)

Almafa 02-10-2011 16:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279456)
Viszonylag korán (az első pár évben már) bekerültek a fajok, úgyhogy a legtöbben nem tudják, hogy milyen volt az élet fajok nélkül. :) Nem is tudják, hogy volt olyan időszak. :)

Ha jól emlékszem térkapu sem volt, és a seregeknek sem kellett köröket mászkálni a csatához.

Viszont jó sok tolvaj volt, akik eléggé idegesítették a többieket annyira, hogy a varázslók meg ártó szándékkal varázsoljanak, illetve a seregek büntetőexpedíciókat indítsanak. Már amennyiben valahogy sikerült lebuktatni a tolvajt. Nem volt egyszerű, ha találtak egy jó célpontot sokáig visszajártak.

Manapság kicsit nyugodtabbnak tűnik az élet.

S persze a drágakő is csak maximum 100 arany volt, nem 2000, eléggé elinflálódott az arany is.
Ráadásul 100 aranyért is csak a hajnali órákban lehetett eladni a drágakövet egy rövid ideig, mert napközben leesett az ára.

kisboszi 02-10-2011 16:57

Én emberrel kezdtem, túlélővel.:) Első lépésként eltűntettem a tolikat, és a varázslókat, gondolván én "rendes ember" leszek!:DD
Aztán nem tudtam, mi legyen tovább:( Nem is léptem be legalább egy hétig!:))
Szerencsémre találtam valakit, aki segíteni próbált.:) Súgót olvastatott.:rolleyes:
Mára nagyon megszerettem a Hódítót,a segítségemre siető játékossal a mai napig megmaradt a szövetségünk.

kistigris 02-10-2011 17:16

Én egy mindentudó törpe voltam:) Így aztán néha leloptak, levarázsoltak és nem kevésszer beütöttek:)(Ez jelentett napi 11-et is:) )
Aztán találtam nagyon kedves kék számmal ellátott embereket(nekik a mai napig hálás vagyok) akik segítettek,hogy játszak is ne csak velem játszadozzanak.

Dew 02-10-2011 17:31

legelőször ork gazdálkodóval kezdtem... :p és viszonylag sokat tolvajkodtam... :D egészen L-ig jutottam, onnan töröltem, mert folyton felidegesített valaki... nem értettem miért tud ő mindenhogy bántani, amikor az én országom is nagyon jó (foglalk: 65-75%)... :D

Zoli 02-10-2011 17:32

Én hulla voltam, mert "kevés" volt a hátránya :D
Aztán 200 akárhány hekin töröltem is, mert mindenki engem lopott, azt hittem pikkelnek rám, meg direkt genyóznak :)
Aztán persze leesett, amikor már én csináltam ugyanezt a zombikkal, hogy pikkelésről szó sincs :D
Hozzáteszem akkor még sokkal hígabb volt a mezőny, a hulláktól is volt mit lopni, nem mindenki törődött ilyen apróságokkal :)

Rheia 02-18-2011 07:58

Súgóval kezdtem aztán az elf túlélőt választottam. Jó választásnak bizonyult, mert míg ismerkedtem a játékkal, nem nagyon bántották az országomat. :)

Lord Belward 02-18-2011 11:57

Én is, mint sokan mások, emberként kezdtem, de még személyiség nélkül. (Ha jól emlékszem. ;) Még valamikor 2005ben. :) )
Aztán jól levertek valahol a 5 topban, és rászoktam a súgó olvasgatására. :) (Hasznos. :D)

Remedy 02-18-2011 12:13

Quote:

Originally Posted by Rheia (Post 280346)
Súgóval kezdtem aztán az elf túlélőt választottam. Jó választásnak bizonyult, mert míg ismerkedtem a játékkal, nem nagyon bántották az országomat. :)

Az a Sugo az milyen faj?

csákány 02-18-2011 14:17

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280348)
Az a Sugo az milyen faj?

És JKSZ személyiséggel :D

All times are GMT +1. The time now is 01:29.