Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Elf hibajavítás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1722)

Cassandra 04-24-2007 16:52

Quote:

Originally Posted by pea (Post 90087)
Szerintem is akkor legyen a súgó javítva, ha az orkot meg leviszitekk 20%-ra. Amúgy a 30%ra való emelést javaslom.

Hogy mi?:D
Az orkot miért kéne bántani?

Az hogy eddig 30%kal számoltak nem befolyásol semmit, pláne, ha azt vesszük, hogy a védekező elf is 30%kal számolt és nem 20szal.

Mi lesz most, hogy kiderült? Püff neki... max kevesebb lesz a betonelf.

Goldy 04-24-2007 16:54

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 90090)
persze elf
elönyök: nincs neki:D:D
hátrányok:...(jó hosszú sor:p)

nem még1 hullát szertnék :) /ami ugye nem is faj csak állapot...:p/

csak egy, nem csak a leírása szerint létező békést fajt...

BimmBimm 04-24-2007 16:55

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 90095)
Hogy mi?:D
Mi lesz most, hogy kiderült? Püff neki... max kevesebb lesz a betonelf.

Szerintem még csak nem is lesz kevesebb, eddig így volt, megszoktuk. Ha fel lesz nyomva 30-ra akkor meg mégbetonabb lesz az az elf

Wizard 04-24-2007 16:57

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 90092)
Ember jártál te általánosba??? ismered a számokat??? mert ha igen nem értem miért nem fogod fel őket... ha meg nem, akkor nem javaslom ezt a játékot...

én is szeretlek :D

olvass vissza és látni fogod, mire gondoltam.

Andrew 04-24-2007 16:58

antitalentum-nak (nincs kedvem idézgetni)
nekem nem kell egy halom számolás, nem érdekel különösebben, én is el tudom őket végezni
csak arra hívtam föl a figyelmet, hogy rossz volt a számolásod az első esetben - és utána kiálltál a rossz mellett, ami megmondom őszintén, zavart:o

és mégegyszer hangsúlyozom, nem védeni szeretném az elfet, csak arra kérek mindenkit, hogy a másik oldalt is nézze meg mielőtt dönt

én személy szerint nem szavazok, mert valamilyen szinten nekem mindegy, hogy mi lesz az eredménye - habár úgy is sejtem:D

Cassandra 04-24-2007 16:58

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 90097)
Szerintem még csak nem is lesz kevesebb, eddig így volt, megszoktuk, ha most akkor minden marad a régiben. Ha fel lesz nyomva 30-ra akkor meg mégbetonabb lesz az az elf

Annyi változik maximum, hogyaki eddig azt hitte nem fér be egy elfhez mostmár esetleg full sereggel rá mer majd menni.

De mondom szerintem a világ legnagyobb hülyesége lenne 20%ról felemelni 30%ra.:)

Goldy 04-24-2007 16:59

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 90097)
Szerintem még csak nem is lesz kevesebb, eddig így volt, megszoktuk. Ha fel lesz nyomva 30-ra akkor meg mégbetonabb lesz az az elf

hát ezaz nem változik semmi :)
a 20%-os elf még mindig igencsak bunker...

annyiban változik a kép hogy 10%-al kisebb védelemmel számolnak rá eztán

Goldy 04-24-2007 17:00

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 90100)
Annyi változik maximum, hogyaki eddig azt hitte nem fér be egy elfhez mostmár esetleg full sereggel rá mer majd menni.

De mondom szerintem a világ legnagyobb hülyesége lenne 20%ról felemelni 30%ra.:)

egyet értek de nagyon :)

Kutyuleee 04-24-2007 17:05

Quote:

Originally Posted by Wizard (Post 90098)
én is szeretlek :D

olvass vissza és látni fogod, mire gondoltam.

nah azért a romantikát haggyuk most, nem ebbe a topicba való:D:p
sehogy se gyengébb az elf most, se nem gyengébb mint eddig, se nem gyengébb mint egy ugyanolyan felszereltségü ork, bárhonnan is nézük nincs olyan faj amit ne háritana azonos hekin egy beton elf... sőt igazából goldyval egyetértek hogy vmi normális maluszt is kiérdemelne az elf...

antitalentum 04-24-2007 17:06

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 90099)
antitalentum-nak (nincs kedvem idézgetni)
nekem nem kell egy halom számolás, nem érdekel különösebben, én is el tudom őket végezni
csak arra hívtam föl a figyelmet, hogy rossz volt a számolásod az első esetben - és utána kiálltál a rossz mellett, ami megmondom őszintén, zavart:o

és mégegyszer hangsúlyozom, nem védeni szeretném az elfet, csak arra kérek mindenkit, hogy a másik oldalt is nézze meg mielőtt dönt

én személy szerint nem szavazok, mert valamilyen szinten nekem mindegy, hogy mi lesz az eredménye - habár úgy is sejtem:D

Azért módosítottam a második esetben, s pontosítottam a számokat. Azért kezdtem számolgatni, mert meglepett Kutyulee eredménye. Lehet hogy más úton, de kb ugyanarra jutottam. Olvass vissza, pls! :cool:

All times are GMT +1. The time now is 20:30.