![]() |
Quote:
Az orkot miért kéne bántani? Az hogy eddig 30%kal számoltak nem befolyásol semmit, pláne, ha azt vesszük, hogy a védekező elf is 30%kal számolt és nem 20szal. Mi lesz most, hogy kiderült? Püff neki... max kevesebb lesz a betonelf. |
Quote:
csak egy, nem csak a leírása szerint létező békést fajt... |
Quote:
|
Quote:
olvass vissza és látni fogod, mire gondoltam. |
antitalentum-nak (nincs kedvem idézgetni)
nekem nem kell egy halom számolás, nem érdekel különösebben, én is el tudom őket végezni csak arra hívtam föl a figyelmet, hogy rossz volt a számolásod az első esetben - és utána kiálltál a rossz mellett, ami megmondom őszintén, zavart:o és mégegyszer hangsúlyozom, nem védeni szeretném az elfet, csak arra kérek mindenkit, hogy a másik oldalt is nézze meg mielőtt dönt én személy szerint nem szavazok, mert valamilyen szinten nekem mindegy, hogy mi lesz az eredménye - habár úgy is sejtem:D |
Quote:
De mondom szerintem a világ legnagyobb hülyesége lenne 20%ról felemelni 30%ra.:) |
Quote:
a 20%-os elf még mindig igencsak bunker... annyiban változik a kép hogy 10%-al kisebb védelemmel számolnak rá eztán |
Quote:
|
Quote:
sehogy se gyengébb az elf most, se nem gyengébb mint eddig, se nem gyengébb mint egy ugyanolyan felszereltségü ork, bárhonnan is nézük nincs olyan faj amit ne háritana azonos hekin egy beton elf... sőt igazából goldyval egyetértek hogy vmi normális maluszt is kiérdemelne az elf... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:30. |