![]() |
Javítottam mindkét hozzászólásomban az epizódot évadra :D
|
Quote:
Én nem nézek olyan sorozatot, ahol a főszereplőket legszívesebben megfojtanám. ;) |
Akkor miért indítottál neki topicot ? :D:D:D
|
Mellesleg a 'szájlon' nőcit nem fojtanám meg.... Vagy legfejebb utána.... :D:D
|
Quote:
|
Pont a 3. évad a legjobb...
Hozzáteszem a maguk módján mindenki csak jót akar. :D |
Quote:
|
Quote:
Az ember oldalon lévők között is vannak durva személyiségek... Adama parancsnokot pl bírom nagyon. Az ilyen filmekben általában bírom az alkás admirálisokat, parancsnokokat, stb. mondjuk katonai vezetőnek. :D |
Ide is elég rég jött már hozzászólás :)
Megnéztem a BSG négy évadát... Szerintem 10/10-es, de nem véletlen az imdb-n elért 9,1-es szavazatátlag. Valahol megértem Ati, hogy miért nem nézte :) Számomra az egész sorozat arról szól, hogy minél mélyebb érzelmeket váltsanak ki, minél többször; az egész az emberek legsötétebb dolgairól szól, a társadalom nagyon éles kritikája egyrészt, másrészt viszont pont végülis az emberiességet hangsúlyozza azzal, ahogy veszik az akadályokat a szereplők (vagy sokszor azzal, ahogy nem veszik). Szerintem tökéletesre csinálták meg a pszichológiai részét, van benne mindenféle érzelem, nagyon erősen, belekeverik emellé a rejtélyt, a misztériumot, a hitet; szinte tökéletes. És akkor "mellékesen" a képi világa is szenzációs, a sztori elég csavaros, és valami egészen elképesztő maga a világ, az hogy hol és mikor játszódik, és hogy milyen nagyobb erők befolyásolják az idővonalat, és hogy egyáltalán milyen az az idővonal :) Ismét: 10/10 szerintem :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:32. |