![]() |
Én fordítva szoktam, a harcot váltom föl termelésre. És akkor elég naponta egyszer ránézni az orira, vagy kétszer. A ht meg írja a tekercset. :)
|
Quote:
Quote:
amúgy nem unalmas termelni termelni annyira, főleg, ha az ember piacozik is egy jót közben :) amúgy meg ha jól választod meg a helyet, senki sem fog lopni :D:D |
Quote:
Ellenben azzal az esettel, amikor elég 1-szer belépni egy nap, azt is max azért, hogy visszarakd a tekit a piacra. :) |
Quote:
és olyat gyönyörűen lehet csinálni a csoportok tetején:D mondjuk néha azért nem árt távolozni :rolleyes: |
Quote:
|
Én a törpöt anarchban indítottam, hogyx kipróbáljam mind a csopit, mind pedig a fajt, és eddig elég jól megy, nem csatázok így nem botlok több 100-as orikba:/
Kiváncsi vagyok meddig jutok vele. |
Quote:
bár anarchban is hasznos a mindent a piacra taktika :) |
Quote:
ott aztán a 60-70%os barkkkal felnyomott védő/támadgató orik szétkapnak 5-össével, és állandóan ellopják a nyersid, h egy idő után nem bírsz építkezni csak a piacról a tekercsed ellenben nem kell féltened, nem kell a kutyának sem:D |
tolvajbecsület:)
a legtöbb csoportban a nyersanyag is elég drága (persze van ahol nem, ott meg mindek vagy törpe??:D), és mint tolvaj inkább ar aktárat lopom. még a raktárkulccsal is többet hoz mint ha tekire mennék, nem beszélve arról, hogy ha ellopom at ekijeit azt megsinyli, ha csak a raktárát eszegetem, akkor arra tüsszent egyet és termel tovább...nem illik levágni az aranytojást tojó tyúkot. na persze azt a tyúkot ami nem tojik semmit, az csak a tányérban mutat jól...
ha zavar, hogy lopják a tekijeid, tarts sok nyersanyagot;) ha zavar hogy lopnak, akkor legyen sok tolvajod...tudom ez bajos, szóval szokj hozzá... |
Quote:
Nekem egy tolis rendszerint a tekimet lopja, pedig keveset tartok. Simán gazdaságosabb lenne neki, ha a raktárt vinné, de a tekiért még tolit ölni is hajlandó, holott csak miatta teszem fel a tisztánlátást, a raktárkulcsot pedig nem használom. |
All times are GMT +1. The time now is 01:15. |