![]() |
Az izgalmakról csak annyit, ha törp vagy akkor az lesz bőven. Nem hinném, h egy törp ori unatkozna bármikor is. :D Ami igazán uncsi az az óriás. Főleg ha vari. :D Én is próbáltam (igaz csak 5.-en), de nem nagy dolog.
|
Quote:
Es ne mcsak 1 orim van igy mas csoportokban boven lehetek gnom.Es alba is gnom volt korabban... |
Quote:
|
Lehet azert tuntek el az aruid mert tul dragan voltak a piacon es egy rablobanda szemet vetett rájuk.
amugy tekiben runaban eri meg a lvet taratni, mert ezeknek nem szamit a ferohely.Termeszeteseb piacon kell lenni a cuccosnak... |
Csak arra kell nagyon vigyázni, h mikor jön vissza az áru a piacról! Nekem nem is olyan régen, a törpe orimhoz nem volt időm belépni vagy 12 óráig és 100millával húztak le. :(
Meg lehet próbálkozni, h bankot tartasz, de sok helyet vesz el! |
Nem akarok idézni, de föntebb valaki írta, hogy a törpnek 50% lakitekije van. Az tudtommal 56%;)
Amúgy a törp szöviben életképes csak szvsz. Nekünk van egy és ha valaki hozzányúl a tekijeihez, akkor csak ütjük és ütjük és ütjük. Idővel leszoknak róla. Visszajáró vendégek nincsenek.:D |
Quote:
De ez még csak 35% lakiteki, mert a 20% az alpból megvan. Ez nem egészen tiszta. :( |
Azért mert szorozni kell a bónuszokat, nem összeadni. 1,2*1,3= 1,56. Személyiséget figyelmen kívül hagyva:rolleyes:
|
Quote:
|
Azert mert 1,2*1,3 =1.56
Sugo:) |
All times are GMT +1. The time now is 19:37. |