![]() |
szóval, hátha így egyszerűbb:)
a szövisek közt mindíg van kapu. a tolik max 2 kapun mennek át egyszerre. pl a szövisedhez akinek kapuja van -ez eddig egy kapu ahhoz akire a szövisednek van kapuja -ez a második kapu a szövisedhez, onnan ahhoz akire a szövisednek van kapuja, onnan pedig még ahhoz, aki annak a szövise akire a szövisednek van kapuja, már 3 kapun való áthaladás lenne:) |
Quote:
|
Quote:
Nekem most mindegyikkel szerencsém van. Az, aki dipi alapján lett bevéve teljesen lelkes aktív és megbízható, az ismije is. És valóban nem én vagyok a varis ott, ahova gömb alapján hívtak.:) (Csak halkan jegyzem meg, amelyik szövi cserben hagyott, az is a kristálygömb alapján keresett meg, ezért is mondom, hogy igazából nincs recept arra, hogy miként lehet jó szövit találni, hacsak nem ismerősök közül válogatsz.) Ui: Skiti, köszönöm és én is.:) |
Ismerôseim sajnos nem nagyon vannak, a diploban nem találtam még normális hirdetést, így marad az, ha meggömböz valaki, s az alapján meghív. Az elmúlt 3 napban ez 2 orimmal is megtörtént. Egyikkel maradtam mf.
|
Szerintem csak az a jó szövi, ahol három démoni szépségű vezérhölgy uralkodik felettem :D Máskülömben marad az MF életmód :D Nehezen tudom összehangolni magam bármilyen szövivel, mert sztem túlságosan nagyok az elvárásaim...de a fent említettet még nem próbáltam :D Nah talán majd eccer :p
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:08. |