![]() |
Jó ez a lassú.
Majd ha lesz otton internetem, bevállalok egy normált, mert a gimiben szünetekben tudom nézni, és akkor otthon is rá tudok nézni este. Szerintem akkor menni fog a dolog. De egyenlőre még jó ez itt nekem nagyon is:) Ismerkedem a játékkal :) |
Quote:
|
Ez kedves, köszönöm:)
De van nektek elég dolgotok gondolom a saját országotokkal:) Majd rájárok az osztálytársam nyakára, hogy mit hogyan kell csinálni:P Ha meg nem értek valamit, úgyis kérdezősködöm itt... Maximum le "butakezdő"-ztök! :P :) |
Quote:
Ha nem lenne időnk itt lenni akkor nem lennénk itt szóval bátran kérdezz bármit:) Mindig találsz valakit aki segít.Látod most is mennyien itt vagyunk és írunk neked.Azt,hogy buta kezdő szerintem senki nem fogja írni neked!Ettől ne félj.:cool: |
Quote:
szívesen segítek bárkinek, mivel elméletileg így is el lehet érni, hogy a Q-ba több jó játékos legyen. jelenleg több orim is van, és nagyjából az összessel vegetálok, úh van időm. csak kérdezni kell. :) |
Quote:
Mi újság mostanában a Q csopiban?:) |
Ja és a témát kiegészíteném annyival,hogy nem csak a Q csopiba várjuk a profikat,hanem a 240 fővel rendelkező 4/J csopiba és a kicsit több ,mint 100 fővel rendelkező 3/E csopiba is.
Gyertek bátran.Pár hónapot ne sajnáljatok;) |
Nem zavar, ha lebutakezdőztök. Buta kezdő vagyok... :):):)
De remélem nem sokáig leszek az, azért is tértem be ide ebbe a fórumba, mert láttam, hogy profi játékosokat várnak, és itt rá is akadtam profikra:) És remélem, hogy majd én is leszek jó játékos, hogy jól csatázhassunk:) Mert azt szeretem:) Még akkor is, ha nem látszik, csak statisztika. Szeretem a matekot:) Jó is vagyok belőle:) Szóval jó kis agytornás játék lesz ez, ha jól belejövök:) Úgyhogy RESZKESSETEK A FÉLELEMTŐL! :P ...még 2-3 év, és profi leszek... :D:D:D |
***Pax Hungaricum
Most ránk hoztad a frászt rendessen:p 2-3 év azért kicsit soknak tűnik bár... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:46. |