![]() |
Quote:
ha leöldösik a varikat is fölteszi 6 körre :D:D - annyi tempivel, hogy a rúnát pont fedezze + kocsmából is elég kevesebb. én annyit tartok, hogy meglegyen a 300kati/1 kocsma |
Quote:
Én egy tekiíró orira nem áldoznék, persze ha megkapja az más. |
Quote:
a 15 barakkban elfér 600 íjász (10 torony) + 300 elit. Azért kell ennyi katona, hogy tényleg legyenek könyebb célpontok, és nehogy egy hulla betaláljon véletlenül. Varázsló azért kell ennyi, mert így 96%-al megy fel a könyvtárkulcs 36 körre. A tolvaj, viszont tényleg picit sok. |
Quote:
egy tekiírónak az a legnagyobb áldás, ha földre verik, mert kikerül a fosztogatók körzetéből amúgy ha egy hulla betalál, mégis mi féle bajod származik belőle? amúgy én is 10 barakkot tartok, de csak azért mert 300 elit bőven elég dísznek + 300 kati van folyamatos képzés alatt, amit a ht kipakol :) így van folyamatos jövedelem tekercsírásra is |
Quote:
|
Quote:
én most 190 hektáron vagyok, és már jóóó sok ideje se földet nem foglaltak se nem fosztottak igazából semmi sereg nem jött:) én így tartok 109 könyvtárat, + 40 házat, amiből elég tetemes mennyiségű pénz bejön ;) hetente egyszer ellopnak 4-5 millát, amikor a katikat megveszik, és nem veszek be tekit, de azt túl lehet élni |
Quote:
|
Quote:
én 199en vagyok ennyi könyvtárral,van 250 elitem + képzés, 1500 vari meg 420 toli raki,bank 0,a tolikkal megszerzem a fegyit meg nyerset,amit képzésre meg piacolásra használhatok elég jol müködik eddig :) |
Quote:
|
Quote:
Ameddig én 195 hekin eljutottam,az 130 könyvtár volt,de már öklendeztem :p |
All times are GMT +1. The time now is 03:08. |