Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Angol pontlisták (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1586)

Ati 07-03-2007 18:27

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 107175)
öö.. 125-ös sorszámmal vagyok.. kis kék nélkül :)
jórégen még oda regisztráltam.. aztán befagyott az orim.. és most volt csak lehetőségem vipelni.. gondoltam játszok egyet.. de így furi lesz :rolleyes:

Így eléggé, lépj fel onnan, amint lehet. A W az kezdeti célokat szolgált, most nincs használatban, L-ben már jól leszel. :)

Deni 07-03-2007 18:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 107176)
Így eléggé, lépj fel onnan, amint lehet. A W az kezdeti célokat szolgált, most nincs használatban, L-ben már jól leszel. :)

akkor most én is kezdeti célokat szolgálok ? :D

Ati 07-03-2007 18:30

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 107177)
akkor most én is kezdeti célokat szolgálok ? :D

Háááát, aki élt és mozgott, azok többsége az elmúlt közel 2 év alatt fellépett már onnan. :) (Na jó, még 2 hónapi hiányzik a 2 évhez... :))

Deni 07-03-2007 18:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 107178)
Háááát, aki élt és mozgott, azok többsége az elmúlt közel 2 év alatt fellépett már onnan. :) (Na jó, még 2 hónapi hiányzik a 2 évhez... :))

490 kör alatt csak sikerül nekem is fellépnem.. :rolleyes:
amúgy most már angolban V van? és miért lett így befagyasztva a W? vagy ezt már elmondtad majdnem 2 éve is ? :rolleyes:

Ati 07-03-2007 18:35

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 107180)
490 kör alatt csak sikerül nekem is fellépnem.. :rolleyes:
amúgy most már angolban V van? és miért lett így befagyasztva a W? vagy ezt már elmondtad majdnem 2 éve is ? :rolleyes:

Biztos mondtam, de most nem keresem vissza. ;)

W-be kerültek a magyar játékosok, V-be a nem magyarok, hogy induláskor a nem magyarok ne egy profi környezetbe kerüljenek azonnal be. Amikor elmúlt a regisztrációs láz, akkor erre már nem volt szükség, így abból a csoportbül csak fellépni lehet, új regisztrációval odakerülni nem. Aki ennek ellenére nem érte még el a fellépéshez szükséges top30% kört, az valószínüleg soha nem is akar onnan fellépni. :)

Steve 07-03-2007 18:41

Ez a román és a német indításakor miért nem lett így? befuccsolt ötlet volt?

Deni 07-03-2007 18:41

ahamm, így már értem.. akkor most az őskori lelet megelevenedik :D

Ati 07-03-2007 18:46

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 107184)
Ez a román és a német indításakor miért nem lett így? befuccsolt ötlet volt?

Ezeknél egyfelől nincsen olyan szintű regisztrációs "áradat", ami az angolnál volt, mint első idegennyelvű verzió; másfelől pedig itt a nemzetközi játékosok szép lassacskán jönnek, amikor már a magyarok jelentős része fellépett. Az angol verziónál, tekintettel az előzőleg már üzemelő régi verzióra, ez máshogy nézett ki.

Bogár 07-03-2007 21:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 107181)
Biztos mondtam, de most nem keresem vissza. ;)

W-be kerültek a magyar játékosok, V-be a nem magyarok, hogy induláskor a nem magyarok ne egy profi környezetbe kerüljenek azonnal be.

így értem már, hogy az elején a V-ben miért botlottam bele olyan sok romániai magyar játékosba. :D

J.Ati 07-05-2007 13:58

Tudna valaki a 4. szint toppjából egy listát másolni?
Köszönöm.

All times are GMT +1. The time now is 14:28.