![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Továbbra is az a véleményem, hogy hiányzik a játékból valami olyan, ami egy kis plusz védelmet ad az épületeknek. Minden más kap valamilyen faji vagy személyiség plusz védelmet, csak az épületek nem. Ezt a nem túl lényeges hiányosságot küszöbölné ki Hóhér javaslata, ezért támogattam és támogatom.
|
Quote:
Így is erre billent már a mérleg... :p |
#69-es Hóhér hozzászólása csillagos zöldet ér... :)
|
Quote:
helyette egy másikat kezdtél szét offolni, ahol másról volt szó... én inkább nyitottam újat. mutasd meg hogy hol van a levédett építész ötleted , hol nyitottál neki topicot? egyáltalán mit jelent az, hogy levédett? bocsánat, de ez az egész egy baromság, amiről beszélsz... és még valami amiben 100 % biztos vagyok , nyersi vissza nyerés tuti nem lesz, és valahogy azt gyanítom új személyiség se, szóval álmodozz csak tovább... és védjed lefele a jobbnál jobb ötleteket, amiket még arra sem méltatsz , hogy megnyisd új topicban... |
1. nem állt szándékomba szét offolni.
2. nem akartam senkit megsérteni, mikor kicsit elragadtattam magam. 3. lusta vok topicot indítani:p 4. sorry, ha tulságosan magaménak hittem az építész pedig tény nem kizárt , h a lev. listán már jóval előttem is felvetették. 5. ugyanannyi esélye van annak h lesz építész, mint annak h nyersanyag visszanyeréssel. 6. amugy ezzen már rég módosítottam, abba az írányba hogy kevesebb nyeranyagot igényeljen az építés, de ezek szerint ez elkerülte a figyelmed. 7. nem szoktam álmodozni a hóddal kapcsolatba tuti nem;) |
nem álmodozol?
pedig az jó dolog, nemrégiben még a klán nevünk is az volt... Álmodozók... :p |
nekem is tettszik az ötlet,igaz kis korigállásal
|
All times are GMT +1. The time now is 00:25. |