![]() |
Quote:
másodszor is, ki lesz irva, hogy ki mire változtatott harmadszor, a száma ugyan az maradt (persze lehet venni flancos sorszámot, de ez nem jellemző általánosan) negyedszer, feltételezem, hogy egy egyszeri alkalom kedvéért egyszerűbb egy sima szting átiró dobozt, mint valami rutint arra hogy most ugyan melyik betűmet engedik átírni milyen másik betűre...szerintem |
egész biztos hogy egyénileg kerül elbírálásra szerintem...
én még azt is támogatnám hogy vip-körbe kerüljön, akkor nem fog boldog boldogtalan átkresztelkedni talán:) |
Quote:
|
Quote:
2. Meddig lesz kiírva, mert a végtelenségig nem az tuti?! 3. A száma maradhat ugyanaz, ha én csak a nevét figyelem. Azért az kicsit egyedibb megkülönböztető, mint a sorszám, aminél elég, ha egyetlen számra rosszul emlékszel. 4. Nem tudom, ehhez nem értek, azért kérdeztem. És ez csak az én véleményem, a pocsék névmemóriám mellé, ha még az is bejön, hogy mostantól a számokat kell figyelnem, akkor tényleg remek lesz. Gondolom nem a játékosok fele élne ezzel a lehetőséggel, de azért nekem személyszerint nem tetszik az ötlet, hogy gőzöm nem lenne pár játékosról, hogy kicsoda is lehet és miért utál annyira.:D |
Nyugimár srácok! :)
Azt mondta Ati lesz egy lista, azon megnézed a neveket, és ha valamelyiket meg akarod nevezni, akkor lemented magadnak. Ha végtelenségig ott lenne ez a lista abban mi lenne a jó? Ha valaki meglop először megnéznéd, hogy nem cserélte-e le a nevét, és nem bosszúból csinálta-e, nyilván nem. |
Quote:
Tökéletes hasznosítása a Jegyzeteknek :) Én névről se tudok megjegyezni néhány orit vagy ha tudom hogy később leszámolás lesz mert akkor éppen nem értem el messze volt szabin volt stb. akkor lementem jegzetekbe ott megvan és nem fog elveszni szintlépésnél mintha pl. belerakom pontlistába :) |
Quote:
Nem egy lopásról beszéltem én, vagy hasonló, mindegy kár is belemenni, a véleményem elmondtam, nekem nem tetszene, ha valaki csak spontán lecserélhetné a nevét, de úgyse én fogom eldönteni, ennyi.:) |
Quote:
|
Quote:
|
nem rossz ötlet dijazom üdv nektek
|
All times are GMT +1. The time now is 03:39. |