![]() |
Quote:
Be kellene idézned ahol én azt mondom butaság tekercsben pénzttárolni!!! szeretném látni... |
Huha félelmetes milyen javaslatok kapnak támogatást..
Az ipari teki segítségével lehessen többet kéepzni? :O Ráadásul még a 1/2x-eset támogatják ,mert h a gnóm így meg úgy? :O Nem támogatom ezt a fajta modosítását az ipari tekinek. (Sztem Ati meg pláne nem:)))- hála istennek) gondoljátok már át mennyire modosítaná ez a játékot Márpedig drasztikus modosítások a hod-tól távol állnak ez Ati politikája is! Tehát vmi másfelé kellene a gondolkodni... pl: kovácsmühely hatékonyságát növelhetné... |
Quote:
|
Quote:
amúgy a katiképzés növelése jobbára annyiban módosítaná csak a játékot, hogy lejjebb mennének a katiárak, hamarabb lehetne töltődni, többet lehetne fokozással ütni a fedezés sem nőne meg olyan drasztikusan. mert az nagyobb hekiken már így is közelít a lehetetlenhez habár így utólag belegondolva, mindez a fegyverszükségletet növelné meg egy csöppet :o de ha már írsz valamit, hogy drasztikus változást okozna, legalább indokold meg, hogy hogyan, és miért |
A drágakőbánya funkciója is kicsit módosítva lett, mivel semmi értelme nem volt a játékban.
ilyen szemszögből nézve, valószínű az ipari-gazdasági tekire is ki lehet valami jó ötletet találni, sajna nekem most nincs.... :) de támogatom ! |
Quote:
Azért azt ismerd el, hogy ha egy csoportban átlag 40%-kal megugrik a katitermelés, az drasztikus változást jelentene. Ezen nagyon sokat szerintem felesleges magyarázni... |
Quote:
Mi lenne ,ha így meg úgy, ez meg az lenne, mindenki csak jósólgat... A különbség hogy van amelyik közelebb áll a valósághoz. Tehát, számomra egyértelmű , mit idézne ez elő, és ha megvan a tapasztalatod(uk), akkor anélkül h hosszú sorokon át veséznénk ,átgondolják magukba, és belátják.... de már pár dolgot írtak is ezzel kapcsolatba.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mert ugye, lássuk be hogy az "ipar" szóhoz a képzésnek vajmi kevés köze van.. Kivéve ha mondjuk ipari tanulókról lenne szó. :D Törpe tekibónusza is nagyon jól passzolna ehhez a változáshoz, ahogy azt vki már megjegyezte. Ha attól kell tartanunk, hogy a fegyver ára a változás miatt lecsökkenne, és ez mégse lenne olyan jó pont a törpéknek, akkor termelhetne a műhely három fegyver helyett kettőt, és akkor az összfegyvertermelés kb ugyanannyi maradna. Az teki meg elfoglalhatná az őt megillető helyet végre, és nem bukkanna föl időről időre ez a kérdés. Szavazásnál nem akarom az képzési % növekedését támogatni, így tartózkodok. Úgy gondolom érezhetően változtatná a játékot. Gazdasági tekit pedig igenis megéri tartani. Legalábbis mikor 1k alatt van az ára, meggondolandó. :) |
All times are GMT +1. The time now is 13:13. |