![]() |
Quote:
Kezeljem le??? Az akisidőt én sem tudom 6 cellás... De 1 óránál többet kibír azt tudom:) |
Quote:
|
de van, mégpedig az hogy könnyen hordozható és még 1 órát a vonaton is tudom használni...
De majd megnézem, hogy mennyit bír... 2 Prison Breaket simán azt tudom:D |
Quote:
|
Quote:
IC-n , a nem fülkésnél ,hol is van a konektor? :confused: És a gyors vonaton? :confused: Másik dilemma: Ha rádugom a tápra ,és úgy használom sokat a laptopot az rontja az laptop aksiját? Ergo ha van konektor, akkor jó ha azt használom, mégha fullon is az aksi? Tehát, ha van konektor azt használjam v. inkább az aksit? |
Quote:
Ahol érdemes, ott csak találsz vhol. Én IC-n jártam Budapest és Kaposvár között, ott mindig volt, igaz csak néha-néha, és erősen rájártak telefont tölteni... :) De ha van Nálad egy T-elosztó, akkor még ez se lehet probléma. ;) Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ÉN azt a tanácsot kaptam, hogy 1. aksi 2. ha lemerült akkor táp ha feltöltődött, akkor megint aksi.. ez a hosszú életű aksi titka.. De én örülnék ha úgy működne, hogy ha konektor akkor az aksim benn maradhat és nem azt bizbazolja addig... :D Ja amugy tudtátok hogy a Sony gyártja a laptopok aksiját, mindenhova... Durva... |
Quote:
Ha kiveszed a laptopból az aksid (direkt rugós gyorscsatikkal vannak ellátva) Akkor a tápról veszi az áramot a cucc. Az aksit nem birizgálja, ha eccer nincs benn. :D Ezt nem tudtam, de télleg dúrva. :) Ellenben hallottam olyan aksiról, ami 80óra folyamat üzemidőt biztosít egy core2duo proccnak, és egy 7900gs-nek 1gb rammal. :eek: Vagy a vízálló laptop is tetszik. :eek: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:33. |