![]() |
tyüha úgy látom beporosodott ez a téma!! valaki ha megtenné nekem azt hogy nagyobb *jó* oldalár fel linkelne engem meg kösszöném mert az is számít a PageRanknak: http://tisza-to.extra.hu
|
nahát ide senki se ír?????????
|
Nos, azt hiszem időszerű életet vinni a topicba.
Rögtön egy kérdéssel fordulnék a weboldal szerkesztésben jártas fórumozókhoz. Tehát a probléma a következő: megcsináltam az egyszeri honlapom. Ezen szeretnék zenét is lejátszani. Van rá momentán két lehetőségem: simán háttérzeneként, avagy valamiféle lejátszóval. Hát legyen a második verzió, gondoltam én. Kerestem hozzá html kódot, szépen be is írtam a forráskódba a szükséges dolgokat. A zenelejátszás megy is automatikusan a lapot látogatóknak, pusztán egy probléma van: a lejátszó videosávja nem tűnik az istennek se el, pedig el kéne neki. És nekem itthon működik is rendesen, de máshol már probléma van. Tudtok-e hát nekem valami megoldást mondani a problémára? |
Gugli első helyen?
Quote:
Egyik webtervező ismerősöm a következő megoldást alkalmazta saját honlapján erre a problémára. Remélem most nem fog megsértődni, ha nem takarok el semmit, de így könyebben szemléltetem a dolgot. Szóval a következőt tette: A html kód elejére a title részbe a következőket írta: <title>---===oooOOO exit page OOOooo===---</title> Ennek köszönhetően, ha beírja valaki a gugli-ba hogy "exit page" akkor az övét teszi az első helyre. Nekem azt mondta, hogy a sok "nemnormális" karakter miatt van... Kíváncsi lennék, így van ez? |
Quote:
|
Quote:
na ez vicces. de ettől függetlenül.. az miért jó ha az "exit page" kulcsszóra első vagy? valahogy ezt nem találom túl hasznosnak:D |
hö? :D
Quote:
Vagy mire gondolsz? Quote:
Gondolom ez a lényege. Én nem nagyon vagyok jártas a webtervezésben, csak html+php megy úgy ahogy, tehát nem tudom. Azért írtam be, mert ez egy lehetséges megoldás. Ha nem az, legalább magyarázzátok meg miért. Mert érdekel a dolog, és úgy tűnik műkszik is... |
Quote:
|
Nálam bejött:
„exit page”: 1–10., összesen: kb. 83 800 000 találat. (0,63 másodperc) ---===oooOOO eXit page OOOooo===---Szeptemberi mottó: "Ősz van" - gondoltam a hulló levelekről, - de csak a postás esett le az emeletről... Ati te mennyire vagy j angolos?:D Vagy csak lehet hogy nem ugyanazt a googlet használjuk?;) |
Quote:
Ez van nálam. google.com |
All times are GMT +1. The time now is 02:01. |