Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Zene (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=29)
-   -   minden ami nem metal (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=148)

BeeLord 03-03-2006 19:38

Hát beelordosan bevallom, hogy a Caprio-féle Romeo és Juliat nem láttam. Viszont a Ponyvaregény szerintem minden idők filmje. Sokkal többre tartom, mint a mostani lövöldözős van Damme és más akciós filmeket. De ezt nem is folytatom, mert ez már inkább filmes téma.:)

Szigibabe 03-03-2006 20:18

Quote:

Originally Posted by BeeLord
Hát beelordosan bevallom, hogy a Caprio-féle Romeo és Juliat nem láttam. Viszont a Ponyvaregény szerintem minden idők filmje. Sokkal többre tartom, mint a mostani lövöldözős van Damme és más akciós filmeket. De ezt nem is folytatom, mert ez már inkább filmes téma.:)

na, hat inditottam egy ilyen temat a filmeseknel :D attol fuggetlen, mindket film zeneje nagyon jooo... :)

karesz6 08-06-2006 01:16

Van még más is. :D

Nagyon sok stilust érintettetek már itt de eggy óriási kategóriáról még eggyáltalán vagy még csak részben volt érintve. Ezek az én favoritjaim az elektronikus zenék és azon beklül is a 3 kedvencem a progressiv a techno és a goa(psy trance). Kérhetnék ezekről véleményeket. mellesleg hogy ne mondjátok hogy eggy állat vagyok aki zene hejett elektronikusan generált hangokat halgat (mindenki ezt mondja) elárulom hogy van még eggy ami nélkül pont ugy nem létezem mint az elect. zenék nélkül ez pedig a reggae.:D Még valami hogy elkerüljük a félreértéseket. Techno NEM scooter hanem chriss liebing Adam Bayer The advent miss kittin Anthony Rother Green Velvet meg hasonlók NEM scooter!!! És NEM náksi vs brunner. :S Ha valaki érdeklődik akkor technobol halgasson az előbbiek közül progressiv ből ajánlanám a következőket: chriss dandy kühl geri da pig james holden vonatkozó számai chriss miccali nick warren sasha john digweedA goa hoz sajna nem értek az nekem nagyon sokszor tul kész :cool: viszont ha olyan hangulatom van mindennél jobb. 1 számot ajánlanék ami maxon szétszed: gms juice requiem for a dream

Ditke 09-10-2006 13:03

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 27199)
Nagyon sok stilust érintettetek már itt de eggy óriási kategóriáról még eggyáltalán vagy még csak részben volt érintve. Ezek az én favoritjaim az elektronikus zenék és azon beklül is a 3 kedvencem a progressiv a techno és a goa(psy trance). Kérhetnék ezekről véleményeket. mellesleg hogy ne mondjátok hogy eggy állat vagyok aki zene hejett elektronikusan generált hangokat halgat (mindenki ezt mondja) elárulom hogy van még eggy ami nélkül pont ugy nem létezem mint az elect. zenék nélkül ez pedig a reggae.:D Még valami hogy elkerüljük a félreértéseket. Techno NEM scooter hanem chriss liebing Adam Bayer The advent miss kittin Anthony Rother Green Velvet meg hasonlók NEM scooter!!! És NEM náksi vs brunner. :S Ha valaki érdeklődik akkor technobol halgasson az előbbiek közül progressiv ből ajánlanám a következőket: chriss dandy kühl geri da pig james holden vonatkozó számai chriss miccali nick warren sasha john digweedA goa hoz sajna nem értek az nekem nagyon sokszor tul kész :cool: viszont ha olyan hangulatom van mindennél jobb. 1 számot ajánlanék ami maxon szétszed: gms juice requiem for a dream

gms juice requiem for a dream- meghallgattam, nem rossz, de nem fogom ezt nyúzni naponta:D Én is mindenevő(hallgató) vagyok...

Steve 09-14-2006 13:03

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 27199)

Khm ha progit ajánlanék vkinek nem Dandyvel vagy Kühllel kezdeném a felsorolást, hanem mondjuk az ősapáktől /Sasha és John Digweed/, aztán mondjuk mellé egy kis Hernán Cattaneo, Satoshi Tomi majd utána a magyarok;)

Technot én spec nem komálom, főleg ezt a dj Rushos témát, goát meg nem hallgattam sokat, de pl Infected Mushroomból elég sokat, őket sokáig szerettem.

belas 09-18-2006 19:24

tepi

en meg annyit mondok hogy....:).PPPP
huuuu rossza billentyuzetem ugyhogy ha kulonirok szavakat az az oka;)
de nemezt akartam mondani;)
zene zene
nagyon jo a zene;)
en Slovakiaban lakom ugyhogy egy par zenet ismerek ami Slovak;)
en legtobbet .... halgatok;)
azert .... mert nemtudom hogy milyen stilust hallgatok;)
en ugyvagyok vele hogy ez joszam es kesz:)
nemlejet mondani szerintem hogy rock mert rockszamokban is van olyan ami eleg gyenge es nemjo;)
en inkAbb mondok valami eloadokat amit szeretek
de az eloadoknak sem minden szama jo;)
pld. Rihanna
nah neki vanna joszamai;)
pld Pon da Replay,SoS,Unferthful meg meg egy jopar;)
benne aztszeretem hogy a klipjeiben nagyon jonez ki:)
ha nemjol irtam a cimuket akkor bocsi nemtudom helyesen irni;)
szeretem pld .50Cent
de vele is ugyvagyok hogy megirt 5 szamot es jorwpp erlett belole:)
a tobbi meg halgathatatlan
ami jo
In the clab vagy valami hasonlo
meg Candy shop meg stb;)
szlovak szam kozzul csak 1 et szeretek;)
Drviva mensina:Co tu mame dnes
ez eleg jo;)
szeretem meg:Beyonce,The Game,Sean Paul,Pussycat Dolls,Belack eyed pears, meg meg sokmindent;)

a technozenebol szeretem:
Sterbinszky:Discography III

Arrakis 11-23-2006 23:45

-

Ha nem metal, akkor The Cranberries :)

Néhány kedvenc szám: Zombi (alap:), I really hope, Yesterday's gone, I'm still remembering.

De azért inkább metal :)

Arden 11-24-2006 09:55

valóban vannak jók a nem metalban is :)
magyarok közül pl neo, anima :)

Szecsa 11-24-2006 10:17

en a filmzeneket is szeretem, azok kozott is vannak igazan jok..es nem metal... :)

Arrakis 11-26-2006 21:50

Vagy az örökérvényű: István, a király

:)

All times are GMT +1. The time now is 04:56.