Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   A Hódító legnagyobb alkoholistái. :-) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1416)

Zsáni 04-12-2007 14:10

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 87247)
Tőled ezt bóknak veszem:p
Zsánika:D:D:D

ehh :p
:D :D :D

Lyra 04-24-2007 18:45

Vitán felül Sligo a legnagyobb torok akit a Hódról ismerek.... :)

Gyula 04-24-2007 19:03

Quote:

Originally Posted by Lyra (Post 90172)
Vitán felül Sligo a legnagyobb torok akit a Hódról ismerek.... :)

Hát ebben lehet valami, csak ő annyira nincs benne a köztudatban :)

Ditke 04-24-2007 19:15

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 90186)
Hát ebben lehet valami, csak ő annyira nincs benne a köztudatban :)

Dehogynem, csak nem beszélünk róla... :D :D :D

BigPi 06-01-2007 21:21

Bár nem halottam még Sligo hősteteit, de szerintem egy lassú csopis srác visszi a pálmát. Sajna ő nem fórumozik, ezért nem fogja elmeséli az összes érdekes élményt. Megpróbálom helyete én.

Kis asztal társaságunk vacsorára alig szokat vízet inni. Üdítő gyanánt alapból mindenkinek fél liter pálesz jár kívéve neki. Ő liter alat nem ül asztalhoz, majd egy kis kocsmázás következik. Ha véletlenül betéved egy -két helyi alkesz és megiszik egy deci töményt húzora, akor ő, hogy megvédje a jóhírünket lelkesen két decinyit ereszt le a torkán. Így telik el csendes poharazgatás mellett az este.

Figyelem Gazdászok és Katonák aki ismeri a srácot adja elő az általa ismert legendákat, de finoman nehogy nyakas legyen a vége.:D

Zsáni 06-02-2007 19:56

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 100349)
Bár nem halottam még Sligo hősteteit, de szerintem egy lassú csopis srác visszi a pálmát. Sajna ő nem fórumozik, ezért nem fogja elmeséli az összes érdekes élményt. Megpróbálom helyete én.

Kis asztal társaságunk vacsorára alig szokat vízet inni. Üdítő gyanánt alapból mindenkinek fél liter pálesz jár kívéve neki. Ő liter alat nem ül asztalhoz, majd egy kis kocsmázás következik. Ha véletlenül betéved egy -két helyi alkesz és megiszik egy deci töményt húzora, akor ő, hogy megvédje a jóhírünket lelkesen két decinyit ereszt le a torkán. Így telik el csendes poharazgatás mellett az este.

Figyelem Gazdászok és Katonák aki ismeri a srácot adja elő az általa ismert legendákat, de finoman nehogy nyakas legyen a vége.:D

természetesen ez mind szép és jó, de ezek a jóemberek már a hódítós közösség előtt is bizonyítottak :)
hajrá a srácnak is :)

Gyula 06-02-2007 20:00

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 100445)
természetesen ez mind szép és jó, de ezek a jóemberek már a hódítós közösség előtt is bizonyítottak :)
hajrá a srácnak is :)

Szia :)

Bizony, ilyen történeteknek nem hiszünk, bizonyíték kell és nem igéret :)

Fusio 07-06-2007 00:52

nAh re all,hát én gondolkodtam h nyitok egy topicot mint a hétköznapi alkoholisták.... de nem mertem mert nem tom h van e ilyen topic(vagyis nem láttom h hol kell új topicot nyitni :D:D:D, én se vagyok az csak stzeretek inni,ma is kva jól berugtam mint azelöt meg azlött ,csak egy gond van ezzel h pénzel nem lehet birni,mint diák & munkanélküli....szal na:D:D a szerencse h nyáron nem hódozok pedig a kis ork pacik biztos L vágtatnának egy jó pár köre:D:D:D háátt bocsmár az értelmetlen hülyeségért,de nem tok sok értelmeset szolni ilyen állapotba ezért kersemntem rá vmi alkohol topicra :D:D

edu 07-06-2007 01:27

Hát Gyula..nem csalódtam benned:) Rögtön tudtam, hogy ez a te topicod..Pedig akkor még meg sem néztem ki nyitotta:)

Zsáni 07-06-2007 05:55

Quote:

Originally Posted by edu (Post 107820)
Hát Gyula..nem csalódtam benned:) Rögtön tudtam, hogy ez a te topicod..Pedig akkor még meg sem néztem ki nyitotta:)

sőtttt..az egész az én "hibám" ;)

All times are GMT +1. The time now is 21:47.