![]() |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
De igen. Ez az én véleményem. |
Quote:
Szaladj már át a hülyeségek topicba és nézd meg ott vagyok e :D ..jah ...olyan még nincs. Esetleg nyissak neked egyet? A hasonlataid kissé eltúlzottnak érzem. Quote:
|
Quote:
Szerintem az 1 mázsa kő könnyebb mint az 1 bála gabona ;) Asszem egy bála 380kg szokott lenni? De nem vagyok perfekt kisgazda. :D ON: |
Quote:
Nah de ez nem ide tartozik. |
Quote:
Nem vok paraszt, de kisvárosban élek :D |
Quote:
Én is félek tőlük. De egy orkot inkább ártóznék, mint hogy nekimenjek full sereggel. Inkább azt várnám meg, hogy elkeseredetten ő jöjjön ki, és én kisérjem haza... |
Quote:
Már tudom is hogy néz ki a bála. Az tényleg sokkal könnyebb. 20kg??? :D |
Quote:
A tolikat spontán utálom. Mondjak egy példát? Unalmaskodva lopja az óriásomat sokkürről. Nem visz szinte semmit, de attól még kitartóan lopja a tekiket huszassával heteken keresztül. Elszabizok, mert dolgom van. Visszatolom magam hetek múlva és lááám ott a koma előttem :D Kapásból csatt 2 mészár, miután jön az üzi + az MNT, hogy legyünk barátok. Pff... Alattomos népség. És ez a dolog számtalanszor előfordult különböző kombinációkban. A legjubban azokat utálom, akik élvezetből ölik a katikat + gyújtják a házakat. De ez már nagyon off. |
Úgy látszik értelmezési problémáink vannak. Azt a 30%os templomos óriást én 30% barakkal képzeltem el. Így mivel ugyanannyi százalék templom mint barakk ezért hadi vari, tetszik érteni? :D Nálam varis az 40% templomnál kezdődik, hadis meg úgyszintén 40% barakknál. De lehet a kánon az amit ti mondtok ha nem baj én megmaradok a saját nyelvezetemben mégha rossz is :D
A 4-5 házat az első gyújtásra értetted gondolom, utána vedd figyelembe h drasztikusan csökken a mennyiség, lehet a legvégén már nem is gyullad semmi, nem lennék meglepve. |
All times are GMT +1. The time now is 09:13. |