![]() |
A gnóm haderővesztesége minden haderőveszteségre értendő. Toliméreg, varigyilok, mészár. több hal meg útközben, és több hal meg a csata során.
|
Quote:
arra is igaz? :p |
Quote:
Az nem haderőveszteség, bár nálad úgy jelenik meg:) Az csak a lakáshelyzeti tudományban elért aktuális fejlettséget mutatja:) |
Quote:
|
Quote:
|
Én a mészárt teszteltem, elég szépen hullott a gnóm...
De lassan már kezdem megunni ezt a de igen, de nem, de igen, de nem beszélgetést. Aki nem hiszi, annak utána járnak :))) |
Quote:
a masik fele meg az, hogy igenis tobb kart lehet okozni hadisnal a seregkillelessel, mint a varigyilokkal, ha 1szer abbol sokkal tobb van neki. ;) |
Remy, ööö, tenyleg volt iyen...a tuzgolyora emlekszem, a meszart is neztem, de en csak az ijaszoknal lattam plussz veszteseget, az adatok sajna mar nincsenek meg :( Ettol fuggetlenul, ha Te emlekszel, hogy tobbet vitt, akkor biztos igy van :)
|
Quote:
amúgy én úgy láttam, hogy varigyiloknál nincs +30% veszteség. az átlag kb 3%, amiből lejön az értékkülönbségből és az automatikus védelemből adódó hatékonyságcsökkenés. az óriás esetében az átlag 0,03/5 (0,6%) mínusz a maluszok. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:42. |