Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Gnóm vari! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1380)

Synkel 03-25-2007 10:49

A gnóm haderővesztesége minden haderőveszteségre értendő. Toliméreg, varigyilok, mészár. több hal meg útközben, és több hal meg a csata során.

Hóhér 03-26-2007 00:48

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 82227)
A gnóm haderővesztesége minden haderőveszteségre értendő. Toliméreg, varigyilok, mészár. több hal meg útközben, és több hal meg a csata során.

amikor dezertál a sereg, az is haderő veszteség...

arra is igaz?

:p

Synkel 03-26-2007 17:16

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 82306)
amikor dezertál a sereg, az is haderő veszteség...

arra is igaz?

:p

Az nem haderőveszteség, bár nálad úgy jelenik meg:)
Az csak a lakáshelyzeti tudományban elért aktuális fejlettséget mutatja:)

Szecsa 03-26-2007 19:01

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 82227)

Hát..én a mészárnál ezt nem tapasztaltam, igaz kis hekin nem olyan jelentős.

Remedy 03-26-2007 21:47

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 82562)
Hát..én a mészárnál ezt nem tapasztaltam, igaz kis hekin nem olyan jelentős.

PEdig ugy emlekeztem hogy epp te irtad ezen a kulso forumon hogy letesztelted a meszart anarchban... es tobbet vitt... vagy tevedek?

Massza Rex 03-27-2007 06:51

Én a mészárt teszteltem, elég szépen hullott a gnóm...

De lassan már kezdem megunni ezt a de igen, de nem, de igen, de nem beszélgetést.

Aki nem hiszi, annak utána járnak :)))

Smooth Scroller 03-27-2007 08:24

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 82080)
Katonák meggyilkolása nem sokat ér ebben a játékban. (Max arra használom, hogy megtudjam az ellenfélnek mennyi katonája van, ha elf (akkor igazából nem szoktam csak hv-n, vagy nem tudom gömbözni)
Ez nagyrlszt abból adódik, hogy egy templomban 100varivan, míg a barakkban csak 40katona, ergo 2,5* annyi vari hal meg, ami miatt megéri használni ezt a tolvajakciót.
(Előbbit csak az érzékelhetőség kedvéért írtam, nyilván nem kétszer annyi, mert egy varis ritkán tart 40-50% templomot, de hadisnál annyi barakk alap)

mar hogyne lenne ertelme, ha kiindultal sereggel a celori fele, az meg bevasarolt +vedosereget... a varikat hiaba olod, attol meg vidaman pattanhat a sereged.
a masik fele meg az, hogy igenis tobb kart lehet okozni hadisnal a seregkillelessel, mint a varigyilokkal, ha 1szer abbol sokkal tobb van neki. ;)

Szecsa 03-27-2007 09:11

Remy, ööö, tenyleg volt iyen...a tuzgolyora emlekszem, a meszart is neztem, de en csak az ijaszoknal lattam plussz veszteseget, az adatok sajna mar nincsenek meg :( Ettol fuggetlenul, ha Te emlekszel, hogy tobbet vitt, akkor biztos igy van :)

Bogár 03-27-2007 12:14

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 82696)
Én a mészárt teszteltem, elég szépen hullott a gnóm...

De lassan már kezdem megunni ezt a de igen, de nem, de igen, de nem beszélgetést.

Aki nem hiszi, annak utána járnak :)))

az, hogy kipróbáljuk, még nem hivatalos válasz a kérdésre...
amúgy én úgy láttam, hogy varigyiloknál nincs +30% veszteség. az átlag kb 3%, amiből lejön az értékkülönbségből és az automatikus védelemből adódó hatékonyságcsökkenés. az óriás esetében az átlag 0,03/5 (0,6%) mínusz a maluszok.

Kubbi 03-27-2007 12:32

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 82740)
az, hogy kipróbáljuk, még nem hivatalos válasz a kérdésre...
amúgy én úgy láttam, hogy varigyiloknál nincs +30% veszteség. az átlag kb 3%, amiből lejön az értékkülönbségből és az automatikus védelemből adódó hatékonyságcsökkenés. az óriás esetében az átlag 0,03/5 (0,6%) mínusz a maluszok.

Nekem más a tapasztalatom a gnóm varikkal kapcsolatban. ;)

All times are GMT +1. The time now is 23:42.