![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Ennek az egésznek se füle, se farka.
Tartalékcsökkentő hülye ötletem nekem is van: mindenki ossza szét a nép közt a bruttó vagyonának a felét. |
Quote:
|
Quote:
Najó, én kezdem: kiosztasz embereid között 3456789 hadügyi tudámtekercset, amivel fűthetnek a téli napokon. |
Ötletek a tartalék lecsökkentésére véleményem: ..... Ezt inkább nem kellett volna felvetni :) Jó nagy butaság. Ha te xy ideig tekit írsz 200-on és összeszedsz 2-3 mrd tartalékot mert megteheted miért ne tehetnéd meg ? Akkor erre a másiknak is van lehetősége a 3.-iknak is stb. stb. stb. nem kell 100 millióval végig menni a csoportokon senki nem kényszerít rá és te se kényszeríthetsz erre mást és amúgy is ez egy stratégiai játék és a háborúhoz 3 dolog kell : pénz, pénz, pénz ezt már megmondták a nagyok is :)
|
Nem tudom miért kell állandóan személyeskedni.
Ha jól emlékszem valamikor 2000-2001 nyarán kezdtem el a játékot. Azóta egyetlen nagyobb kihagyással folyamatosan játszom. Én is halmozok fel tartalékokat igen, és én is úgy indítom az országokat 200hektáron hogy 80-100 könyvtár. A háborúhoz pénz kell mint azt már nagyon sokan elmondtátok. Nem is vitatom, tényleg kell a háttér. Ez utóbbi javaslatomnak szerintem az lenne a hatása hogy forgalmat generálna, mégpedig nagyot. Rengeteg olyan ország van, ahol a tartalékok tetemesek. Ha a javaslatom bevezetésre kerülne sztem az ilyen országok /meg az összes többi/ hogy a veszteséget elkerüljék kénytelenek lesznek eladni a cuccaikat. De ugye nem szereti senki ha a miliárdok ott figyelnek az ablakban, hát elkölti újra.Teszi ezt annyiszor ahány piaca van, ebben eddig nincs semmi különös. Senki nem mondja hogy kötelező veszíteni a piacozáson.. De amikor már elfogyott a napi 15 piacod, és épp egy másik ori kezdi el felvásárolni a piacon lévő cuccaidat, akkor pénz szépen megjelenik az országodban újra. És ez lenne a lényeg. Ha te látod meg a pénzt más országában gondolom érte fogsz nyúlni, ha az elég sok. Ha más látja meg nálad, akkor lehet ő is ezt fogja tenni. Csak abban az esetben veszítenél a teki piacon, ha ott pusztán tárolod a tartalékot, de nem forog. Ebben nem látom hogy mi lenne a rossz. Kicsit több eseményt vinne a játékba. |
Ne haragudj, nem akarok személyeskedni, vagy szemétkedni, de ez kb olyan mint amin poénkodni szoktunk: "2001 ben kezdtem, 1 hónap játék után volt egy nagyobb kihagyásom, de 2007 januárjában már folytattam is a játékot, tehát tapasztalat van:)"
Ennyire látványosan morbid ötlettel az első 5 "atyaég" hozzászólás után az ember sztem inkább elbujdosik, és nem még azon erősködik, hogy teljesen viccessé válljon. Bár ilyen kései órán, kissé álmosan is kihúzott a topic a kómából. :) Ne haragudj, de ha senki sem szól Rád, inkább megteszem, s megkímélnélek a továbbiaktól. |
[quote=empty;71479]Nem tudom miért kell állandóan személyeskedni.
Ha jól emlékszem valamikor 2000-2001 nyarán kezdtem el a játékot. Azóta egyetlen nagyobb kihagyással folyamatosan játszom. Én is halmozok fel tartalékokat igen, és én is úgy indítom az országokat 200hektáron hogy 80-100 könyvtár. ez nem személyeskedés, hanem off, de ha már 200 hekis tekiíró akkor 120 könyvtár, legalább:) és igaza van arrának, farolj ki ebből a hülyeségből, tényleg morbid ötlet... én ugyan nemrég kezdtem, de ha egyszer sok pénzem lesz a játékban, és ilyen marhaság miatt buknám amit hónapokig gyűjtök... ebbe nem gondolsz bele mi? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:56. |