Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Román 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1370)

Eke 03-22-2007 22:26

Quote:

Originally Posted by laci (Post 80374)
Na ja... én nem játszom ott, csak ezt a topicot nézegetem, de tényleg jó lenne egy kicsit jobban odafigyelni a nyelvre, már az alapján is, amit itt látok :(

én gyüjtögetem a hibákat ,majd elküldöm a supportra

Lyra 03-23-2007 16:57

A jövő7 közepén jöhet... Cirka akkor lesz nagyobb ciánozás hibailag a Cuc-ban. :D

Eke 03-23-2007 20:45

ok megértettem :)

Lyra 03-28-2007 21:34

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 81953)
én gyüjtögetem a hibákat ,majd elküldöm a supportra

Jöhet Eke, nekiméljetek!!! :eek:

Lyra 04-05-2007 15:06

Na szóval itt kezdem elveszteni a hitemet arra nézve hogy jót csinálok... Ment itt a hangoskodás hogy hiba hegyén hátán. Elismerem, van. De hogy ez épp egy Constanta-i ürgének legyen a szivügye, aki erről a fórumról nem is hallott, az azért nagy szégyen... Magyarán kertelés nélkül: mélységesen szégyelje magát az, aki itt javitási szándékkel megnyilvánult.
Az a helyzet hogy én utoljára védtem meg a gémet. Mindenki nyavikol, de ha tenni kell valamit akkor mély hallgatás.... Megdöbbentő hogy ez mennyire jellemzi erdélyt..... Kisbetűvel: erdélyt!!!!

Szecsa 04-05-2007 20:57

Mirol van szo, Lyra? Pontosabban.
Nem igazan ertem.

Eke 04-05-2007 21:39

nos ezt magamra veszem,de védelmemre legyen mondva most vartak össze,de küldöm

laci 04-06-2007 07:15

Quote:

Originally Posted by Lyra (Post 85094)
Na szóval itt kezdem elveszteni a hitemet arra nézve hogy jót csinálok... Ment itt a hangoskodás hogy hiba hegyén hátán. Elismerem, van. De hogy ez épp egy Constanta-i ürgének legyen a szivügye, aki erről a fórumról nem is hallott, az azért nagy szégyen... Magyarán kertelés nélkül: mélységesen szégyelje magát az, aki itt javitási szándékkel megnyilvánult.
Az a helyzet hogy én utoljára védtem meg a gémet. Mindenki nyavikol, de ha tenni kell valamit akkor mély hallgatás.... Megdöbbentő hogy ez mennyire jellemzi erdélyt..... Kisbetűvel: erdélyt!!!!

Már bocs... én pl. megmondtam, hogy nem játszom a román változatban, csak a beidézett szövegeket olvastam. Eke meg megmondta, hogy gyűjti a hibákat, várd meg amíg elküldi (1-el fentebb írja, hogy gondjai voltak).
Szóval nem szégyellem magam, bocs.

Arwyl szelleme 04-06-2007 16:43

Engem nem zavarnak a hibák. :D
De lehet azért mert egy deka szót nem tudok románul. :D:D

Eke 04-06-2007 21:34

lényegében engem sem zavarnak a hibák ,csak abbol a meggondolásbol akarom elküldeni,hogy legalább egy kicsit hozzájáruljak a játék,szebbé,pontosabbá tételéhez.Csak gondolkodjatok el pl azon hogy a többes szám helyett,eggyes számban van irva,és jön egy friss hódos,elolvassa a hibás szöveget,és lehet hogy hibázik,önhibáján kivül.bocs a hibákért,mert bepolyált kézzel,elég szorakoztato irni:(

All times are GMT +1. The time now is 05:19.