![]() |
Quote:
|
A jövő7 közepén jöhet... Cirka akkor lesz nagyobb ciánozás hibailag a Cuc-ban. :D
|
ok megértettem :)
|
Quote:
|
Na szóval itt kezdem elveszteni a hitemet arra nézve hogy jót csinálok... Ment itt a hangoskodás hogy hiba hegyén hátán. Elismerem, van. De hogy ez épp egy Constanta-i ürgének legyen a szivügye, aki erről a fórumról nem is hallott, az azért nagy szégyen... Magyarán kertelés nélkül: mélységesen szégyelje magát az, aki itt javitási szándékkel megnyilvánult.
Az a helyzet hogy én utoljára védtem meg a gémet. Mindenki nyavikol, de ha tenni kell valamit akkor mély hallgatás.... Megdöbbentő hogy ez mennyire jellemzi erdélyt..... Kisbetűvel: erdélyt!!!! |
Mirol van szo, Lyra? Pontosabban.
Nem igazan ertem. |
nos ezt magamra veszem,de védelmemre legyen mondva most vartak össze,de küldöm
|
Quote:
Szóval nem szégyellem magam, bocs. |
Engem nem zavarnak a hibák. :D
De lehet azért mert egy deka szót nem tudok románul. :D:D |
lényegében engem sem zavarnak a hibák ,csak abbol a meggondolásbol akarom elküldeni,hogy legalább egy kicsit hozzájáruljak a játék,szebbé,pontosabbá tételéhez.Csak gondolkodjatok el pl azon hogy a többes szám helyett,eggyes számban van irva,és jön egy friss hódos,elolvassa a hibás szöveget,és lehet hogy hibázik,önhibáján kivül.bocs a hibákért,mert bepolyált kézzel,elég szorakoztato irni:(
|
All times are GMT +1. The time now is 05:19. |