![]() |
pl dának okáért nemrég vertem be egy oriást 9800 elittje volt 6500 loval bevertem simán erölködés nélkül
|
Jah épp ez az:) de hüle aki Oriással olyan felépitést valósit meg mint egy gnóm:D. Meg ügyebár Oriásnak az erősége az hogy szivos. Vagy tévedek?
|
Hát jah, szívós. Szal óriás az inkább szerintem főleg varisnak jó, és mellé hadis. A gnóm meg fordítva, ill. a gnóm lehet még jó kis tolvaj :)
|
Quote:
|
Az semmi, de pont akkor beverni amikor a másik serege elmegy? :) ejj ejj....úgy nem nehéz :P
|
Quote:
1.3*1.15=1.495 1.35*1.15=1.5525 Tehát gyakorlatilag megegyezik a gnóm tekijeivel, csak nem kell annyi tekit pótolni kopáskor. Amelyik óriás anniy tolival megy, mint egy gnóm, szerintem nem normális (egy toli nélküli gnóm szintúgy) Tehát egy óriás a kevesebb lakáshelyzetijét a kocsmák hiányával ellensúlyozza -nem is rosszul. Ha egy szövetség rászáll egy óriásra, vagy egy gnómra, akkor én az óriásra szavazok -mert sokkal szívósabb...óriás vs gnóm esetén meg a gnómra, mert tényleg kb ugyanaz van neki mint az óriásnak, csak tolikat is tart... a körbeverés tipikus esete :D Éppen ezért szerintem MF játékra, vagy kezdőknek nagyon jó faj az óriás, míg egy jó szövetségben/tapasztaltabbak kezében egy gnóm jobban tud érvényesülni. |
Quote:
amúgy ha ugyanakkora területen tartottál sereget mint ő,akkor sacc/ 1600 íjad lehetett otthon....és annyin az adott helyzetben átmegy az a 9800 elit, még ha otthon is van a sereged ;) tehát akkor ki is az erősebb? :D |
Az óriás hadis támadóere hogy is van? Van az alap 15% faji bonusz, +30% hadügyteki, ezt össze kell adni, avagy egymással kell szorzoni?
|
Quote:
majdnem gnóm tudós óriás: 1,15*1,35=1,5525 tudós gnóm: 1,55 a különbség még mindig elenyésző, a több férőhelyet gnómnál most nem nézzük. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:00. |