![]() |
Quote:
Viszont ha van 1/a-s orid akkor azt modnom hogy lehetne a 2-3-4-5 szinten orit kapni, attól függetlenül h főország-e vagy sem, így akkor fair neked? |
nem is mondtam, hogy számítson bele, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy a főorihoz kötni, mint feltétel, eléggé rossz ötlet lenne...
|
Quote:
Ha nincs országa, és az átadónak több nem anarchos orija is van, akor nem lehetséges az átadás, mert országot lekapcsolni nem lehet (kivéve, ha törli az összes többit) De ekkor ott vagyunk, hogy van valaki, akinek 1db 1A-s orija van, és van valaki akinek egy orija sincs, ezt most is ugyanúgy át lehet adni. Tehát ez az országot lekapcsolni nem lehet, szerintem elég jó biztosíték, hogy ne nyíljanak újabb kiskapuk. A semlegességem továbbra is őrzöm, nem igazán foglalkoztat az országokkal való bizniszelés, de szerintem ha bevezetnek valami kritériumot az előbbi mellé, az pont elég. (A kapott ország nem lehet magasabb szinten, mint a nem anarchista országok közül a legmagasabb szinten lévő) |
Quote:
Végigolvastad amiket eddig firkáltunk? Ööö lehet jó lenne. Ha úgy érzed h igen, meg is értetted, akkor szívesen leírom újra pontonként h miért hülyeség amit írtál. |
Nagyon ott vagytok a szeren srácok!!!
Volt hátrébb egy pár igen értelmes javaslat arra nézve h ki hogyan és milyen feltételekkel adhatna vagy vehetne át orit. Er ide irtok egy csomo baromságot, pedig csak kb 80hsz-t kellett volna átnézni. |
Quote:
Volt korábban nem egy korlátozó javaslat. Szépen add össze őket, és tippelj hány olyan játékos van, aki egyáltalán alkalmas ori átvételére, és hány aki át tud adni? Mellesleg aki játszik 3 orival, de megunja, ugyanakkor nem akarja veszendőbe hagynia munkáját, azzal mi van? Egy ori szabad, hogy a szívéhez nőjön, de a két másikat törölje? Akkor miért ne törölné mindet? |
Quote:
De nyugodtan ird össze pontokba mert nem találtam olyat amit nem lehet megkerülni és ami kizár minden nemü csalást. A legfőbb érvem pedig, hogy (mindenki maga érje el azt amit tud) végkép nem értem mivel akorod megcáfolni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Elnézést hogy magamat idézem, csak laziga kedvéért teszem. Laziga szerintem olvasd el, aztán gondold végig h mennyi butaságot leírtál ide. Az biztos hogy te itt nem olvastál végig semmit. |
All times are GMT +1. The time now is 20:33. |