![]() |
Quote:
Nem is olyan rég volt rá példa, hogy rámentek valakire aki top 1 volt. Nem megyek bele hogy hogy megy a dolog, de nagyon is megoldható, csak rengeteg pénz, tudás, kapcsolat kell hozzá, s amint Szecsa írta kontroll a piac felett. Na meg nem árt ha valaki termel nektek nyersit, úgy olcsóbb:D |
Quote:
fizetsz 250 forintot, s 2 hétig elvan az orid, minek nézegetni azt? 199en elírdogálja 120 könyvtárral szöviben a tekit, akár rögtön 4et reggel, mert miért ne.. Nah ezeket szeressem nagyonnagyon:) |
Quote:
Gnómiban lenyírod a varit, utánna helytarti bebukja a 36 köröket, s se varázslat, se készüli. 1 szövivel 1 óra alatt ki lehet tekizni az ilyen gnómokat, ha szerencsés az ember. Max másfél nap, s még ha van is róla emailértesítője a jóembernek, nem biztos, hogy a 26. email fiókját is rendszeresen nézi. S hogy mennyi van ezekből normál csopik alján?:) Hát maradjunk annyiban, hogy nem fog éhenhalni, aki kiszedi egy két ilyenből a tekit, de akad választék is:) Legalábbis én ott fordultam meg többször, ezért arról tudok nyilatkozni. |
Quote:
Ott a pont:) Sztem csak kicsit többet tapasztaltam:) |
ez jó trükk, de benne van az a rizikó, hogy nem tudod mikor jön vissza. mondjuk egy bizonyos pont után tök mindegy ott van-e vagy sem pénz nélkül nem tud mit csinálni.
|
Quote:
Az ötlet viszont már kevésbé tecc. Most jön az a szerencsétlen császár, leüt, mennyi idő, meg pénz visszafedezni? annak semennyi, aki ott van, a piacot viszont tönkrevágja, mert kiszedi az egységeket. Ez az ötlet tehát nem hogy a célját nem érné el, de kifejezetten káros lenne a csopira nézve, mert a katpiac üres lenne. Nem hiszem, hogy ettől elkezdenének védelmet felhúzni, másrészt ha azt tennék az tényleg csak lassítana a dolgokon. Egyébként nem lehetetlen felmenni, bizonyos jobban szervezett csoportokban talán, de sokban nem az. Ha ezekre gondolsz, akkor jól szervezett csapat kell a leszedéshez nyilván.. |
Quote:
Szecsa privátban elmondta nekem a módját is, ahogy ő képzeli. Kell minimum 20 ori, akik segítik egymást, és ha mellé még nagyon jól össze is szervezik a dolgot, akkor leszedhetik a topot. Baj, ha én 4 fős szövikkel képzelem el a játékot? |
Quote:
Ha a felfedezesi hatar nagyon a toppos orik alatt van, akkor jksz nelkul nem megkozelithetoek, ez nyilvanvalo. De ha lehet fedezni a toppos orikig, akkor elég egy szövi sok nyers es penztartalekkal. |
Quote:
|
Quote:
Ez a baj ezzel. viszont az alapöteletet kifejezetten ellenzem. |
All times are GMT +1. The time now is 11:25. |