Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Ki mióta játszik? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1272)

karesz6 01-06-2007 21:18

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 63874)
nem. Ne a kört figyeld hanem az indítás dátumát, abban nem számít a szabi;) Lásd fagyások Yban

Azt hol lehet megnézni?

BeeLord 01-06-2007 22:57

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 63924)
Azt hol lehet megnézni?

Ha eddig csak és kizárólag az 5. szintet koptattad(nem zéróstartoltál), illetve ez az első országod, akkor szimplán megnézed a feljutás oldalon a szintkezdés dátumát.

Amennyiben már túlhaladtál az 5. szinten, akkor ez így nem működik.

Amennyiben nem ez az első országod, és azt már törölted, akkor meg pláne nem működik.

Ebben a két esetben csak a szégyentábla alkalmazható.

karesz6 01-06-2007 23:48

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 63934)
Ha eddig csak és kizárólag az 5. szintet koptattad(nem zéróstartoltál), illetve ez az első országod, akkor szimplán megnézed a feljutás oldalon a szintkezdés dátumát.

Amennyiben már túlhaladtál az 5. szinten, akkor ez így nem működik.

Amennyiben nem ez az első országod, és azt már törölted, akkor meg pláne nem működik.

Ebben a két esetben csak a szégyentábla alkalmazható.

Azt hittem tudsz valamit amit én nem. :) Nem az első orim és már a 2/b ben vagyok.

Gazsy 01-06-2007 23:55

Ha már megtaláltam írok is ide...

Először 2002 tavaszán-kora nyarán találkoztam a játékkal! Sajnos nekem sem volt netem ottom akkor igy a suliba kényszerültem... Tanszék volt az ország neve! Ebből is látszik, hogy nem vagyok normális! Aztán félévismétlő lettem és leszabiztam. (Nem, nem a Hódító miatt) És után az éves azonosítást leszámítva nem is léptem be!!
Aztán bekötettem a netet 2006 tavaszán. majd idén ősszel bevillant a Hódító és szegény orim... Megpróbáltam belépni de nem jutott eszembe a jelszó. kértem emlékeztetőt.. de semmi... (sajnos egonos email cimem volt és máig nem érkezett meg a jelszóemlékeztető...) Utána regeltem egy másik orit(még nem vagyok jó játékos igy nem szeretném elmondani a nevét...). nem sokkal a regisztráció után megtaláltam egy feljegyzésben a belépési kodját a régi orimnak... természetesen anarch lett a vége... irtam a supportnak...de végiggondoltam és ugy véltem, hogy teljesen esélytelen, hogy visszakerüljön az orim a régi csoportjába (gondoltam annyira hihetetlen és irreális a történetem, hogy ugysem hinné el senki) és anarchban nem akatam tartani az országot igy a végeredmény fájó, vérző szívvel a törlés lett!

Ezt le szerettem volna írni, afféle gyónásként! Érzelmileg nagyon kötődtem ahhoz az országhoz. Segített azon a nyáron sok rossz dolgot átvészelni, sok fájó emléket feledtetni, csillapítani! Hiányzik nagyon! De a szabály az szabály! Ennek igy kellett lennie...
pedig a legkevésbé sem akartam több országot egy csoportban inditani...
nem szeretem megszegni a szabályokat... komoly lelkiismeretfurdalást okoz.
Na elég is lesz mert a lelkiállapotom az már erősen off...majd elviszem a psichiátriára ezt a hozzászólást mint beutaló!

Szép és vidám napot mindenkinek! És jóéjszakát azoknak akik alszanak!

Steve 01-06-2007 23:57

Nem kellett volna törölni, vagy eladod jópénzért aq sorszám miatt vagy játszol, ott is lehet kevés orival tolni;)

Gazsy 01-07-2007 00:03

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 63943)
Nem kellett volna törölni, vagy eladod jópénzért aq sorszám miatt vagy játszol, ott is lehet kevés orival tolni;)

Igen már tudom... de ugyebár ott nem tudtam akkor még használni, mivel nem volt vipem... és rosszul esett látni az anarchista csopiban.:( :( :(

Steve 01-07-2007 00:06

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 63945)
Igen már tudom... de ugyebár ott nem tudtam akkor még használni, mivel nem volt vipem... és rosszul esett látni az anarchista csopiban.:( :( :(

zéróstart... ha nemis ma, kicsit spórolsz és megvan;)

Gazsy 01-07-2007 00:27

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 63946)
zéróstart... ha nemis ma, kicsit spórolsz és megvan;)

Sajnos nem tudom a sorszámát! És a szégyentáblán meg 3 honapra visszamenőleg lehet keresni??? Amugy most vip vagyok... van kb 4000 vip pontom... De majd a jövő árverésre kideritem valahogy a számát... Addigra talán játszani is megtanulok....

puma 01-07-2007 02:07

3 hónap?
évekre is akár :)

bakarcsi 01-07-2007 08:54

Igaz akkoriban más volt még a játékmorál...

All times are GMT +1. The time now is 15:10.