Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   World of Warcraft (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1254)

BeeLord 11-14-2007 10:55

Quote:

Originally Posted by Cricketkate (Post 135451)
Köszönöm, majd ha aktuális lesz, megnézem ;)

Egy a lényeg: szervertől függetlenül csakis egy frakciót válassz: Allience, Allience és Allience. Aztán amint meglátsz egy hordást, pusztuljon(kivéve, ha halálfejes, akkor talán meghagyhatod az életét kegyelemből).

Itt jön ugyebár a gankelés kérdése: ha meglátsz egy magadnál 10-20-30-akárhány szinttel kisebb hordást, gondolkodás nélkül taposd a földbe. Nem azért, mert ez örömet okoz, hanem mert fordított esetben ő is megtenné.:)

slayer 11-14-2007 17:21

hmm... én elhatároztam h megkereslek téged Bee Lord:Dna akkor msot áttérek arra a szerora amin te vagy:Pugy lealázzlak h csak na^^ bár leeht csak a szám nagy:Dkészülj fel h 1 Tauren berserker warrior elfog tiposni:D T6 cuucal:D insta nélkül:PPPP ja és én általban aki 60szint alatt van nem bntom:) ennyire gonosz nem vagyok:D ja és ezen a BP szeron eddig csak 1angollal taliztam :D BP= Budapesti szerver:D nem hiszem h sok külföldi játszana rajta:D és nagyon segítökészek is rajta:D

slayer 11-14-2007 17:22

huuu de sok smile lett! bár ez "rossz" szokásom:D

laci 11-14-2007 18:09

Hmmm, kb. 15 nap kihagyás után ma beléptem, lejött az új patch... hát, srácok, akinek a gyors előrejutás a buli, annak most szüret van, 60-as szintig nagyon meggyorsították a fejlődést (kevesebb tp kell a következő szinthez, és több tp jön a küldetésekért).

(persze a sokszoros tp-s változatokhoz képest még így is csigalassú lehet ;) )

slayer 11-14-2007 22:20

lejöt az uj patch és nem tok játszani:SSS mert csak 2.2 vagy 2.5-el lehet:S:SSezt a szívst nálam..ne mtudjtok lehet törölni vhoyg a patchet?

laci 11-14-2007 23:46

Quote:

Originally Posted by slayer (Post 135643)
lejöt az uj patch és nem tok játszani:SSS mert csak 2.2 vagy 2.5-el lehet:S:SSezt a szívst nálam..ne mtudjtok lehet törölni vhoyg a patchet?

Nem értem... miért nem tudsz játszani? A korábbi patchek amúgy nem jöttek le eddig?

BeeLord 11-15-2007 10:24

Quote:

Originally Posted by slayer (Post 135643)

Na most az első probléma, hogy a most kijött patch a 2.3-as. Ergo nem értem a kiemelt mondatot.

Ez meg hogy 60-as szint alattit nem bánt az emberfia... Pár napja Western Plaguelandsben egy 70-es mage 3szor ölt le és campelt a hullám felett, pedig én akkor csak 51-es voltam.(most is csak 53-as, de ez lényegtelen) Mi ilyenkor a megoldás, ha nem hagynak questezni? Elkezdtem csapatot keresni Sunken Temple-be és közben átmentem Hillsbrad Foothills-be. Kb egy órán keresztül köröztem a megyében és ahány hordást láttam, annyit gankeltem le. Persze egyszer meg is jártam: ugye ilyen helyzetben amint meglátsz egy ellenfelet, kapásból bekapcsolod a ragegenerálót és mehet az Intercept. Hát én is így tettem - sikerrel nekimentem egy halálfejes tauren warriornak...;)

laci 11-15-2007 12:47

Ezért nem játszom én PvP szerveren, nem kell nekem hogy egy macerás küldetés közben még hátrafele is figyelnem kelljen a Hordásokra (vagy ha a Hordás karaktereimmel játszom, akkor a Szövetségre) ;)

Cricketkate 11-15-2007 12:51

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 135489)
Egy a lényeg: szervertől függetlenül csakis egy frakciót válassz: Allience, Allience és Allience. Aztán amint meglátsz egy hordást, pusztuljon(kivéve, ha halálfejes, akkor talán meghagyhatod az életét kegyelemből).

Itt jön ugyebár a gankelés kérdése: ha meglátsz egy magadnál 10-20-30-akárhány szinttel kisebb hordást, gondolkodás nélkül taposd a földbe. Nem azért, mert ez örömet okoz, hanem mert fordított esetben ő is megtenné.:)

Jó is, hogy említed (bocs, hogy ilyen nagyon alap dolgot kérdezek, de nyilván mindenki közüllünk elkezdte valamikor :) )
Szóval mi ez az Alliance - Horda dolog? Azt láttam, hogy mások a választható fajok vagy kasztok vagy mi a görcsök. De valakitől azt is hallottam, hogy a kettő csapat nem is egy világban játszik... Akkor ez most hogy is van?

Én egy Alliance-os warlock akármivel játszogattam eddig párszor (valami 20as szintig), de már alig emlékszem mi hogy merre, hónapok óta nem láttam csórikámat :) Ott dekkol valami krimóban :)

laci 11-15-2007 13:50

Quote:

Originally Posted by Cricketkate (Post 135758)
Jó is, hogy említed (bocs, hogy ilyen nagyon alap dolgot kérdezek, de nyilván mindenki közüllünk elkezdte valamikor :) )
Szóval mi ez az Alliance - Horda dolog? Azt láttam, hogy mások a választható fajok vagy kasztok vagy mi a görcsök. De valakitől azt is hallottam, hogy a kettő csapat nem is egy világban játszik... Akkor ez most hogy is van?

Én egy Alliance-os warlock akármivel játszogattam eddig párszor (valami 20as szintig), de már alig emlékszem mi hogy merre, hónapok óta nem láttam csórikámat :) Ott dekkol valami krimóban :)

Deee, ugyanazon a világon játszódik, csak más küldetéseik vannak, és más-más területeik (kivéve a közös térképeket és közös küldetéseket :)). Igazából a Warcraft sztorija megy itt tovább (tudod, a 3 részes stratégiai játék), ahol a Horda (orkok, taurenek, élőhalottak stb.) harcolt a Szövetség ellen (elfek, törpék, emberek stb.), de itt már nem oszlik fel a dolog rosszakra és jókra, csak van 2 oldal hogy a játékosok beleéljék magukat és utálhassák a másik felet ;)

All times are GMT +1. The time now is 10:17.