![]() |
Quote:
Itt jön ugyebár a gankelés kérdése: ha meglátsz egy magadnál 10-20-30-akárhány szinttel kisebb hordást, gondolkodás nélkül taposd a földbe. Nem azért, mert ez örömet okoz, hanem mert fordított esetben ő is megtenné.:) |
hmm... én elhatároztam h megkereslek téged Bee Lord:Dna akkor msot áttérek arra a szerora amin te vagy:Pugy lealázzlak h csak na^^ bár leeht csak a szám nagy:Dkészülj fel h 1 Tauren berserker warrior elfog tiposni:D T6 cuucal:D insta nélkül:PPPP ja és én általban aki 60szint alatt van nem bntom:) ennyire gonosz nem vagyok:D ja és ezen a BP szeron eddig csak 1angollal taliztam :D BP= Budapesti szerver:D nem hiszem h sok külföldi játszana rajta:D és nagyon segítökészek is rajta:D
|
huuu de sok smile lett! bár ez "rossz" szokásom:D
|
Hmmm, kb. 15 nap kihagyás után ma beléptem, lejött az új patch... hát, srácok, akinek a gyors előrejutás a buli, annak most szüret van, 60-as szintig nagyon meggyorsították a fejlődést (kevesebb tp kell a következő szinthez, és több tp jön a küldetésekért).
(persze a sokszoros tp-s változatokhoz képest még így is csigalassú lehet ;) ) |
lejöt az uj patch és nem tok játszani:SSS mert csak 2.2 vagy 2.5-el lehet:S:SSezt a szívst nálam..ne mtudjtok lehet törölni vhoyg a patchet?
|
Quote:
|
Quote:
Ez meg hogy 60-as szint alattit nem bánt az emberfia... Pár napja Western Plaguelandsben egy 70-es mage 3szor ölt le és campelt a hullám felett, pedig én akkor csak 51-es voltam.(most is csak 53-as, de ez lényegtelen) Mi ilyenkor a megoldás, ha nem hagynak questezni? Elkezdtem csapatot keresni Sunken Temple-be és közben átmentem Hillsbrad Foothills-be. Kb egy órán keresztül köröztem a megyében és ahány hordást láttam, annyit gankeltem le. Persze egyszer meg is jártam: ugye ilyen helyzetben amint meglátsz egy ellenfelet, kapásból bekapcsolod a ragegenerálót és mehet az Intercept. Hát én is így tettem - sikerrel nekimentem egy halálfejes tauren warriornak...;) |
Ezért nem játszom én PvP szerveren, nem kell nekem hogy egy macerás küldetés közben még hátrafele is figyelnem kelljen a Hordásokra (vagy ha a Hordás karaktereimmel játszom, akkor a Szövetségre) ;)
|
Quote:
Szóval mi ez az Alliance - Horda dolog? Azt láttam, hogy mások a választható fajok vagy kasztok vagy mi a görcsök. De valakitől azt is hallottam, hogy a kettő csapat nem is egy világban játszik... Akkor ez most hogy is van? Én egy Alliance-os warlock akármivel játszogattam eddig párszor (valami 20as szintig), de már alig emlékszem mi hogy merre, hónapok óta nem láttam csórikámat :) Ott dekkol valami krimóban :) |
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 10:17. |