![]() |
Quote:
Steve IJ:D |
Steve, az 1 dolog, hogy hogy másnapos vagy, de én is :p
|
Quote:
Alapból ugy voltam vele ,hogy nyalizni kell ahoz,hogy felvegyél:)(Nekem valahogy az jött le abból,hogy ha nem vagy ismi irj üzit.DE lehet nem ez akart lenni:) ) Pont ezért nem is jelentkeztem:) |
Lehet buta vagyok, de ezt a nyalizós dolgot most nem értem :confused:
|
Quote:
|
Quote:
Téged főlvettelek volna hogy játszhassak veled egy párbajt, ha megteszed h irsz egy zöldet. |
Quote:
Van ez így:) Nem akarok már ujat irni ugyhogy ezt bövítem:Azt a kitételt nem látom,hogy profik nem mehetnek:D:D +Mona szerintem az természetes ha emlegetnek megjelenek:)Ha megjelenek és utána irnak NEKEM akkor válaszolok:) Ebben nem tudom mi a rendkivüli?:) |
Harcosok szted tényleg arról van szó hogy nyalizni kell? Tévedsz. Egyszerűen mink nem abból a kemény stratégiát felállítós párbarkirály vérből származunk viszont tök jó ismikkel együtt jáccani, főleg ez az anonym cucc meg a véletlen szerepe tesz oda:) Megmondom őszintén én nem párbajoznék veled mert nekem nem elsősorban a győzelem a cél, meg mondjuk ezek nemis azok a tipikus párbajok ahogy nézem:)
|
Quote:
És jól mondod nem azok itt nincs akkora elönye egy "profinak":) sokat számít milen fajt kapsz kapásból:) |
Akkor ez most a Harcosok topic ?
Megen én tévedtem el ? A fene.... :) |
All times are GMT +1. The time now is 04:19. |