Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Máshonnan áthozott off-ok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1242)

Cassandra 01-01-2007 19:08

Quote:

Originally Posted by Mona (Post 61856)
Oksa :)
Csak Stevenek ne hagyjuk meg :D

Rendben.;)
Steve IJ:D

Mona 01-01-2007 19:08

Steve, az 1 dolog, hogy hogy másnapos vagy, de én is :p

Harcosok 01-01-2007 19:08

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 61854)
Kedves Harcosok, ezek után feltételezem te voltál az egyik jelentkező akit vissza dobtam. Felveszlek téged is szivesen legközelebb ha az üziben amit dobsz leszel kedves és aláírást használsz. Tehát valahogy úgy zárod h "Üdv Harcosok"

vagy valamit amiböl tudom h te vagy z, ezért kértem h akiket nem ismerek, azok irjanak, írt mindneki csak senki nem irt alá.

Nem nem jelentkeztem:)
Alapból ugy voltam vele ,hogy nyalizni kell ahoz,hogy felvegyél:)(Nekem valahogy az jött le abból,hogy ha nem vagy ismi irj üzit.DE lehet nem ez akart lenni:) )
Pont ezért nem is jelentkeztem:)

Mona 01-01-2007 19:10

Lehet buta vagyok, de ezt a nyalizós dolgot most nem értem :confused:

Dragi 01-01-2007 19:11

Quote:

Originally Posted by Mona (Post 61862)
Lehet buta vagyok, de ezt a nyalizós dolgot most nem értem :confused:

Harcosok agyszülemény :)

Gyula 01-01-2007 19:11

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 61860)
Nem nem jelentkeztem:)
Alapból ugy voltam vele ,hogy nyalizni kell ahoz,hogy felvegyél:)(Nekem valahogy az jött le abból,hogy ha nem vagy ismi irj üzit.DE lehet nem ez akart lenni:) )
Pont ezért nem is jelentkeztem:)

Igen volt is kisebb vita meg sértődés ebböl. De nem kell nyalizni, attol függetlenül h tisztán és világosan elmondtam mindnekinek ill leírtam h azok az emberek egyértelmüen előnyben vannak akik a barátaim vagy a személyes jó ismerőseim, lásd Szecsa, pedig az is kitétel votl h profiakt nem veszek fel.

Téged főlvettelek volna hogy játszhassak veled egy párbajt, ha megteszed h irsz egy zöldet.

Harcosok 01-01-2007 19:13

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 61866)
Igen volt is kisebb vita meg sértődés ebböl. De nem kell nyalizni, attol függetlenül h tisztán és világosan elmondtam mindnekinek ill leírtam h azok az emberek egyértelmüen előnyben vannak akik a barátaim vagy a személyes jó ismerőseim, lásd Szecsa, pedig az is kitétel votl h profiakt nem veszek fel.

Téged főlvettelek volna hogy játszhassak veled egy párbajt, ha megteszed h irsz egy zöldet.

Ez van félreértettem amit akartál írni:)
Van ez így:)
Nem akarok már ujat irni ugyhogy ezt bövítem:Azt a kitételt nem látom,hogy profik nem mehetnek:D:D

+Mona szerintem az természetes ha emlegetnek megjelenek:)Ha megjelenek és utána irnak NEKEM akkor válaszolok:)
Ebben nem tudom mi a rendkivüli?:)

Steve 01-01-2007 19:14

Harcosok szted tényleg arról van szó hogy nyalizni kell? Tévedsz. Egyszerűen mink nem abból a kemény stratégiát felállítós párbarkirály vérből származunk viszont tök jó ismikkel együtt jáccani, főleg ez az anonym cucc meg a véletlen szerepe tesz oda:) Megmondom őszintén én nem párbajoznék veled mert nekem nem elsősorban a győzelem a cél, meg mondjuk ezek nemis azok a tipikus párbajok ahogy nézem:)

Harcosok 01-01-2007 19:17

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 61868)
Harcosok szted tényleg arról van szó hogy nyalizni kell? Tévedsz. Egyszerűen mink nem abból a kemény stratégiát felállítós párbarkirály vérből származunk viszont tök jó ismikkel együtt jáccani, főleg ez az anonym cucc meg a véletlen szerepe tesz oda:) Megmondom őszintén én nem párbajoznék veled mert nekem nem elsősorban a győzelem a cél, meg mondjuk ezek nemis azok a tipikus párbajok ahogy nézem:)

Mondtam már félreértettem de nekem ez jött le:)
És jól mondod nem azok itt nincs akkora elönye egy "profinak":)
sokat számít milen fajt kapsz kapásból:)

Mona 01-01-2007 19:18

Akkor ez most a Harcosok topic ?
Megen én tévedtem el ?
A fene.... :)

All times are GMT +1. The time now is 04:19.