Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bakik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1233)

Xeper 01-08-2007 17:22

Quote:

Originally Posted by Wanax (Post 64320)
en be sem merem vallani a legnagyobb bakimat!

Mi azért még bíztatunk arra, hogy megoszd velünk :D

Wanax 01-08-2007 19:39

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 64374)
Mi azért még bíztatunk arra, hogy megoszd velünk :D

Na jooo! :D

Az egyik az az volt hogy az akkor meg anarchos orikkal egyutt minden orimat eltettem szabira mielott elmentunk nyaralni... kivetel egyet ami epp elf volt es az volt a faji varija hogy nem volt benne semmi, es nala volt a csoport felenek a tekije! Es en nyugodtan nyaraltam abban a tudatban hogy nyugi van... Asztan volt meglepi rendesen, mert az utolso harom napban mar nem tortent semmi igy nem lattam hogy ki is volt a szerencses!

A masik amikor egy 160 hekis sorszamos tekiiro orirol lekettyent a vip es eluszott 8 millio tekerccsel egyutt mindenestol! Erre akkor baromira nem voltam buszke mert pont az en orimrol kettyen le a vip amikor a tobbi orikon osszesen 20k vip volt! :(

ez a ketto a legemlekezetesebb!!!!!

Xeper 01-08-2007 20:00

Quote:

Originally Posted by Wanax (Post 64395)
Na jooo! :D

Az egyik az az volt hogy az akkor meg anarchos orikkal egyutt minden orimat eltettem szabira mielott elmentunk nyaralni... kivetel egyet ami epp elf volt es az volt a faji varija hogy nem volt benne semmi, es nala volt a csoport felenek a tekije! Es en nyugodtan nyaraltam abban a tudatban hogy nyugi van... Asztan volt meglepi rendesen, mert az utolso harom napban mar nem tortent semmi igy nem lattam hogy ki is volt a szerencses!

A masik amikor egy 160 hekis sorszamos tekiiro orirol lekettyent a vip es eluszott 8 millio tekerccsel egyutt mindenestol! Erre akkor baromira nem voltam buszke mert pont az en orimrol kettyen le a vip amikor a tobbi orikon osszesen 20k vip volt! :(

ez a ketto a legemlekezetesebb!!!!!

wow
köszi -nem gyengék tényleg :D

Grabi 01-08-2007 20:01

8 millio teki hogy tud eltűnni? ennyit ellopni sem lehet. vagy csak későn nézted és szép lassan ellopdosták?

igazán kellemetlen mindkettő :(

Xeper 01-08-2007 20:12

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 64405)
8 millio teki hogy tud eltűnni? ennyit ellopni sem lehet. vagy csak későn nézted és szép lassan ellopdosták?

Gondolom a gyors csopiban történt a dolog :)

Grabi 01-08-2007 20:13

jaaaaaa ez nem merült fel bennem, köszi

Wanax 01-08-2007 22:39

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 64405)

mondjuk nem teki eltunese volt az er vagas hanem az ori torlodese...

Napóleon 01-09-2007 14:13

lol :) nekem csak az jut hírtelen eszembe amikor 30 körre küldtem a sereget támadni, és amikor írt az adott ori zöldet akkor mondtam neki 1000-el h csak megnézek valamit :D:D:D:D::D:D:D:D

Valezius 01-11-2007 10:08

Lehet, hogy gyakran fogok ideírni :D
Ma is oltári szerencsém volt, kiraktam 4500-ért többezer elitet, és valakinek sikerült belőle 5(!)-öt megvenni, úgyhogy gyorsan el tudtam rohanni a piacra, hogy visszavegyem a maradékot. :)

Andrew 01-12-2007 12:27

hááááát ez itt épp elég friss... még meleg :D

xy (#xxxxxx) - 2 kör: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 143 lovas, 0 elit [földszerzés]

amikor a numpadon a 3asokat ütögettem befele a pacikhoz,szépen elcsúszott a kezem és enter lett belőle... és így 143 lovas, a szövetséggel és egy tábornokkal együtt halált megvető bátorsággal rongyolt neki tízezer tornyos íjásznak :D:D:D
(vagy a bánat tudja, mert tegnapi volt a gömb, és nem volt éplist sem...)

még jó hogy nem a tábikkal kezdtem a kitöltést...

All times are GMT +1. The time now is 14:14.