![]() |
kisbér nekem mind1 hogy lenne a legjobb de ati ugyis elveti
hulla könyvtár kulcsal :D szerintem nem lenne az erös nem gondoljátok át rendessen. mert féltek minden ujtol. de higyétek el azt is megszoknánk. ahogy az uj designe-t... szerintem igy is sokan hagyták abba a hodot... ja nem az lenne hogy oránként lenne a + faji vari hanem szintenként... 1 szint pl. Ork Szupermarkotány és oriás genus Szieszta sokkal élvezhetöbb lenne a játék és izgalmasabb :D de nem én döntök... |
Szerintem alapvetően csökkentené a változatosságot, minden egyszemélyiségű ori genius lenne, mert sokkal erősebb ez, mint bármelyik másik. Azon kívül a fajivarik ombinációja se lenne nagyon változatos.
De olyan mindegy, mert ez már a múltkor is el lett vetve. |
valeziussal egyetértek, de azt még mindig nem vágom, hogy genius ide vagy oda a hulla hogy tesz fel bármilyen varit is??? vagy a genus adna neki egy ilyen lehetőséget is??
|
Quote:
|
Mi az hogy GENUS? Legyen Genius, ha angolul akarjuk, vagy Géniusz, vagy Zseni, de ez a GENUS...:eek:
Amúgy meg nekem nem tetszik. Jelenleg éppen elég a személyiség-választék, de ha mégis bőviteni akarjuk, akkor ne ekkora táppal... |
Azt kéne inkább valahogy elérni inkább hogy változatosabb lenne a fajok elöfordulása... 5 szinten van mindenböl, de aztán kihalnak ahogy véresedik a játék max 2-3 az amivel lehet játszani élvezhetöen
Plusz az hogy hód eltolódott igen erösen a seregek felé, és lassan már két faj is elég lesz egy hadi meg egy termelö. Aztán ezek váltogatják a speckókat és kész :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
utánna indítani egy újat geniussal mi??
amúgy lehet én írtam félre a geniust genusra:o |
All times are GMT +1. The time now is 22:26. |